2021, január 17, vasárnap.

Emlékverseny Marosvásárhelyen

A marosvásárhelyi Orienter táj­futóklub szombaton a Ko­ronka melletti Rókás nevű erdőben szervezte meg az In Memoriam emlékversenyt, melyet az elhunyt marosvásárhelyi tájfutókra emlékezve tartottak. A viadalon jól szerepeltek a VSK Csíkszereda sportolói.

Tájfutókra emlékeztek
Tájfutókra emlékeztek

In Memoriam néven szervezett emlékversenyt szombaton a marosvásárhelyi Orienter táj­futóklub a Koronka melletti Rókás nevű erdőben, a viadallal a helyi elhunyt tájfutókra emlékeztek. Haraszti Richárd, Major Levente, Zsigmond Árpád, Kocsis Hobó László, Lázár Margit, Moldován Emil, Oláh István és Szántó Ferenc voltak azok a marosvásárhelyi tájfutók, akiknek emlékét ápolják.
Az emlékversenyen a marosvásárhelyieken kívül részt vettek a VSK Csíkszereda tájfutói is. A felnőttek versenyét Szép Zoltán nyerte csapattársa, Suciu Simion előtt (mindketten VSK), harmadik helyen a marosvásárhelyi Orientert képviselő ifjú Szőcs Zoltán végzett. Az ifjúságiak közt Pálfi Tamás, Izsák Attila (mindketten Orienter) és Ráduly Csongor (VSK) volt a sorrend, a „veterán” korosztály győztese a marosvásárhelyi Mózes Róbert lett, őt követte második helyen a csíkdánfalvi Szász János (VSK) és Fazakas Emőke (Orienter). A hobby kategóriában Karácsonyi Zsigmond lett az első, második helyen Szőcs Hajnal (Orienter) ért célba, harmadik helyen pedig Szász Neli (VSK) zárt. A kezdők között Karácsonyi Gizella, Fazakas Csongor és a Bálint család volt a sorrend. A tájfutóverseny végén egyperces néma csenddel emlékeztek az elhunyt tájfutókra, majd egy közös gulyással zárták az emlékversenyt.

HN-összeállítás

Kapcsolódó cikkek:

14,315RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb