vasárnap, november 29, 2020
custom_html_banner1

Hirdetés

Elúszni látszik a továbbjutás

Hazai környezetben szenvedett ötpontos vereséget a VSK Csíkszereda második ligás kosárlabdacsapata a Kolozsvári U-tól a bajnokság 12. játéknapján. A több sebből vérző hazai alakulat a találkozó első felében aktívabb volt, de a hajrát már nem bírta. A csoport harmadik helye szempontjából érzékeny vereség.

Utolsó mérkőzését játszotta hazai közönség előtt a VSK Csíkszereda a férfikosárlabda bajnokság második vonalában, amelyen a Lászlófy Botond dirigálta csíki alakulat a Kolozsvári U második számú csapatát fogadta.
A VSK a találkozó során nem számíthatott irányítójára, Héjasra, míg Tóth sem tudott a csapattal edzeni a héten. Így Lászlófy ezen a poszton változtatnia kellett. A VSK számára fontos lett volna a győzelem, hiszen a találkozó előtt a negyedik helyen álltak csoportjukban és csak a harmadik hely jelenthet egy esetleges továbbjutást a középszakaszba. A nagyszünetre pedig össze is jött a vezetés, hiszen 32–29 arányban vezettek. Igaz, hol az egyik, hol a másik vette magához a kezdeményezést. Ugyanezen játékot viszontláthatta a publikum a harmadik, illetve a negyedik negyedben is, amikor a kolozsváriak már jóval aktívabbak voltak. A döntés viszont az utolsó öt percre maradt, amikor a hazaiaktól Ene kipontozódott, így a VSK magas ember nélkül maradt. Ezt pedig a vendégek ki is használták, és végül ötpontos sikert könyvelhettek el.
Eredmény: VSK Csíkszereda–Kolozsvári U 72:77 (16:15, 16:14, 22:28, 18:20).

HN-összeállítás

Előző cikkBanki megtakarítások
Következő cikkHuszárakadémia

Kapcsolódó cikkek:

14,237RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb