Elszállítják a zöld hulladékot

Újabb nekifutás

59

Díjmentesen szállítják el az összetakarított faleveleket, kerti gyomokat, levágott faágakat november 14. és november 21. között Csíkszeredában – közölte lapunkkal az Eco-Csík Térségi Hulladékgazdálkodási Vállalat.

Közleményük szerint a lakószövetségi társulások a hulladékgyűjtő pontok mellett helyezhetik el az elszállítandó növényi eredetű hulladékot. A zöldhulladékgyűjtési akciót egyébként pontos ütemterv alapján hajtják végre.
Ma a Temesvári sugárútnak a polgármesteri hivataltól a Szabadság térig terjedő szakaszáról, a Mérleg, a Fűzfa és a Nagyrét utcából szállítják el a szemetet.
Holnap a Temesvári sugárút Szabadság tértől Kauflandig tartó szakaszán, a Festő Nagy István és Octavian Goga sétányon, a Decemberi forradalom utcában, az Óceán parkolójában folytatják a zöld hulladék begyűjtését.
A Jégpálya negyed a következő napon, november 16-án kerül sorra a Mihail Sadoveanu, a Liviu Rebreanu és a Kossuth Lajos utcával egyetemben. November 17-én a Testvériség sugárút és a Gyermek sétány, 19-én a Lendület, Nárcisz, Pacsirta és Suta sétány, 20-án a Müller László, Szentlélek, Hunyadi János és Venczel József utca, 21-én pedig a Kalász negyed, valamint a Szent Ágoston, Márton Áron, Gál Sándor és Borvíz utca következik a sorban.

HN-információ

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek