Első meccsen vereség

49

Egygólos vereséget szenvedett a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata az első felkészülési mér­kőzésen tegnap este a Ferenc­városi TC otthonában. A helyszíni beszámolók szerint a csí­ki fiúk nagyon harcos, tetszetős játékkal rukkoltak elő.

[dropcap]E[/dropcap]lső felkészülési mérkőzését játszotta tegnap este Pesterzsébeten a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata, amely a Ferencvárosi TC vendége volt. Alig másfél héttel a MOL Liga, illetve a román bajnoki rajt előtt a Geréb István–Nagy Béla edzőpáros által felkészített játékosoknak ez volt az első meccsük a felkészülés alatt. A Fradi korábban simán verte a Lévát, illetve a Dunaújvárost.
A meccshiány ellenére a HSC jól kezdett, és az első harmadot 3–1-gyel hozta. Igaz, a harmad végén, illetve a második játékrész elején több alkalommal is kettős emberhátrányba kerültek, melynek köszönhetően 40 perc után 3–3 volt az állás. Az utolsó játékrészt a hazai csapat kezdte jobban, és megszerezték a vezetést. A HSC viszont nem adta fel, és egyenlített. Az utolsó percekre újabb emberhátrány jött, amelyet nem sikerült kivédekezni, és 5–4 lett a vége. Ma 19 órától Debrecenben lépnek pályára a fiúk.
Eredmény: Ferencvárosi TC – HSC Csíkszereda 5–4 (1–3, 2–0, 2–1).

HN-információ

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek