Első helyért csatázik az Imperial

Kemény rangadók

66

Az utolsó előtti alapszakaszbeli fordulót rendezik hétvégén a román teremlabdarúgó-bajnokságban, ahol a végső helyezés tekintetében a tét nem kicsi. Közvetlen riválisok csatája következik, amely alapvetően fogja meghatározni a helyezéseket. A Csíkszeredai Imperial Wet a Dévai Autobergamót fogadja, míg az FK Székelyudvarhely a Dunãrea Cãlãraºi vendége lesz.

Győznie kell a csíki csapatnak az első helyért Fotó: Pál Zoltán / Archív

Eldőlhet a hétvégén, hogy ki milyen pozícióból várhatja majd a román teremlabdarúgó-bajnokság felsőházi rájátszását, hiszen a bajnokság alapszakaszának utolsó előtti játéknapján két rangadót is rendeznek, amelyen közvetlen riválisok csatáznak. Mindkét párosításban érdekeltek a megyei csapatok.
A sort a listavezető Dévai Autobergamo csíkszeredai vendégjátéka kezdi. A szombaton 17.30 órától sorra kerülő rangadón a Csíkszeredai Imperial Wet úgy lép a pályára, hogy a három pontot itthon tartsa. A felek a Románia-kupa negyeddöntőjében találkoztak utoljára Déván, ahol a hazaiak büntetőpárbaj után léptek tovább. Most pedig visszavághatnak ezért a vereségért a csíkiak, és amennyiben ez sikerült, akkor át is veszik a vezetést a bajnokságban.
Hétfőn este 18 órától az FK Székelyudvarhely a Dunărea Că­lărași vendége lesz. Itt a negyedik Că­lărași az ötödik FK-t fogadja és a két csapat között mindössze három pont a különbség. Papíron a hazai csapat tűnik erősebbnek és ezt bizonyítja a legutóbbi egymás elleni meccsük is, amikor a Dunarea a Románia-kupa negyeddöntőjében könnyedén búcsúztatta az FK-t.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek