Első helyen maradni

58

Meg szeretné őrizni veretlenségét a Székelyudvarhelyi KC férfi kézilabdacsapata a román bajnokság hetedik fordulójában is. Ekkor Vlad Caba tanítványai az „örök mumus” Pandurii Târgu Jiu vendégei lesznek.

Idegenbeli kiszállás után is szeretné megőrizni veretlenségét a Székelyudvarhelyi KC férfi kézilabdacsapata, amely holnap délben a Pandurii Târgu Jiu vendége lesz. A soros ellenfél ugyan nem áll jól a bajnokságban, hiszen hat meccsből csupán egyet tudott megnyerni, de az SZKC-nak szinte minden egyes alkalommal meggyűjti a baját. Elég csak a tavalyi nagybányai Románia-kupa-elődöntőre gondolni.
A Székelyudvarhelyi KC eddig minden mérkőzését megnyerte, és a Bukaresti CSM-vel kéz a kézben vezetik a bajnokságot.
A mérkőzést előzetesen vasárnap délután játszotta volna a két fél, a tévétársaság kérésére ez az időpont megváltozott. A Román Kézilabda Szövetség (FRH) közzétette a soron következő forduló menetrendjét, ez alapján az SZKC szeptember 26-án, szombaton 12 óra 45 perctől lép pályára. A összecsapást műsorára tűzte a Digi Sport – ez lesz az SZKC első olyan mérkőzése, melyet közvetít a tévé és idegenben játszanak ebben a szezonban.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek