2020, december 3, csütörtök.
custom_html_banner1

Hirdetés

Első alkalommal mutatta be munkáját

Pénteken egyedi fotókiállítás nyílt Csíkszeredában, a 35 co-working kávézóban. Sokan fejezték ki jelenlétükkel Simona Braşoveanu művészete iránti érdeklődésüket és elismerésüket.

Simona Brașoveanu. Először a nyilvánosság előtt Fotó: László F. Csaba

Simona Brașoveanu legelső, Idő és tér című fotókiállítását láthatták az érdeklődők. A divatos szakmába, művészeti ágba az ifjú csíkszeredai fotós színt akart vinni, és egy-egy fotón keresztül láttatni saját nézőpontját. Mint mondta, nemcsak a régit, a sötétet, a sajnálatot keltőt akarta szemléltetni, hanem a színeket, a mosolyt és a vidámságot szerette volna fokozni képeivel.
A fotózás Simona számára nem a megélhetést jelenti, csupán szenvedély. Hét éve tevékenykedik komolyabban a fotósok világában, erre pedig közeli ismerősei, barátai vették rá, látván az általa elkészített felvételeket. Nemcsak maga számára, hanem felkérésre is szívesen készít fényképeket, igaz, eddig csak a közelieknek, barátoknak, rokonoknak. Nem mellékes, hogy eddig is, és ezután is ingyen végezné az ehhez hasonló munkákat, mivel, mint mondja, a pénz ellenében elkészített képeknek elveszne a varázsa, az igazi értéke.
Bár csupán hobbi szinten, szabadidejében foglalkozik a fotózással Simona, kiderült, hogy ezzel nemcsak a mindennapjait teszi széppé, hanem gyerekkori álmát teljesítette be.
− Gyerekkoromban mindig egy nagy fényképezőgépről álmodtam. Az sosem fogalmazódott meg bennem, hogy mit szeretnék fotózni, csak az, hogy lehessen egy gépem és utána majd kialakul minden magától – vázolta lapunknak ténykedésének előtörténetét a fotós Simona Brașoveanu.

Szilágyi Dalma-Orsolya

Kapcsolódó cikkek:

14,239RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb