Előzetes letartóztatásban a vádlott

50

Gyilkosság vádjával indított eljárást a szovátai Fehér József-Zsolt ellen a Hargita Megyei Törvényszék melletti ügyészség. A vád szerint a szovátai fiatalember vasárnap éjszaka öt bicskaszúrással oltotta ki a 32 éves L. G. életét egy felsősóvalvi szórakozóhely közelében.

[dropcap]I[/dropcap]nformációink szerint az áldozat barátait vitte szórakozni Felsősófalvára vasárnap este, és az autójában várakozott, amikor sörösüveget dobtak a gépkocsi irányába. Kiszállt és szóváltásba keveredett néhány szovátai fiatallal, köztük a feltételezett elkövetővel, a vita tettlegességig fajult.
Az ügyészség közleménye szerint Fehér József-Zsolt egy bicskával ötször szúrta meg az áldozatot a mellkas és a fej környékén, amelyek közül kettő a tüdő bal oldalát érte, megsértette a szívburkot és a tüdőartériát is. Az áldozat a helyszínen belehalt a szúrások okozta sérülésekbe.
A tegnap a Hargita Megyei Törvényszék helyt adott az ügyészség kérésnek, és elrendelte a vádlott 30 napos előzetes letartóztatását – írja közleményében az ügyészség.

Háromszéki Eszter

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.