Elődöntőben a VSK Csíkszereda

155

Szováta adott otthont a lány ifjúsági V-ös kézilabda országos (2005–2006-ban születettek) regionális döntőjének, amelyen a VSK Csíkszereda korosztályos alakulata is részt vett. A csíki lányok a harmadik helyen zártak a tíz csapatot felvonultató tornán, és bejutottak az országos elődöntőbe, amelyet Nagybányán rendeznek.

Jól teljesítettek a csíki lányok Szovátán. Nagybányára utazhatnak az elődöntőre
Jól teljesítettek a csíki lányok Szovátán. Nagybányára utazhatnak az elődöntőre

Nagyszerű eredménnyel tértek haza Szovátáról a Csíkszeredai VSK ifjúsági V-ös lány kézilabdázói a tíz csapatot felvonultató regionális döntőről. A Léstyán István, Erőss Levente és Szabó Előd Zsolt által felkészített lányok ugyanis a harmadik helyen zártak, amelynek köszönhetően részt vehetnek az országos elődöntőben, amelyet Nagybányán rendeznek május első hétvégéjén.
A csíki lányok bal lábbal kezdték a tornát, miután ötgólos vereséget szenvedtek a Marosvásárhelyi Pegazustól. Innentől kezdve viszont csak győzelmek születtek. A csoportban legyőzték a rendező Szovátai Medve-tót, Vidombákot, majd az utolsó meccsen a Sepsiszentgyörgyi ISK-t. A kisdöntőben a Brassói Corona volt az ellenfél, akik nem jelentettek akadályt. A tornát Ludas nyerte, miután hétméteresekkel legyőzték Marosvásárhelyt.

Eredmények
Csoportkör: VSK Csíkszereda – Marosvásárhelyi Pegazus 8–13, VSK – Szovátai Medve-tó 16–11, VSK – Vidombáki ISK 15–8, VSK – Sepsiszentgyörgyi ISK I. 15–2; a kisdöntőben: VSK – Brassói Corona 15–6.
A VSK csapata: Iarca Magdolna Szidónia, Erőss Katalin, Antal Réka, Koós Klaudia, Simon Nóra-Tamara, Mandel Kata, Kovács Judit, Csorba Adrienn, Ferencz Gyöngyösy Hanga, Koncz Hanga, Jakab Orsolya, Gál Anna Ilka. Edzők: Léstyán István, Erőss Levente és Szabó Előd Zsolt.

Vásárhely menetel
Folytatódott a megyei női kézilabda-bajnokság felsőházi rájátszása. Ezúttal Marosvásárhelyen léptek pályára a csapatok. A Marosvásárhelyi Active7 tovább menetel a bajnoki cím felé.
Eredmények: Marosvásárhelyi Active 7 – Zetelaka 34–29, Csíkszeredai NKSZ – VSK Csíkszereda 28–25, Zetelaka – VSK 38–25, Active 7 – NKSZ 27–13. Az állás: 1. Active7 12 pont, 2. Zetelaka 6, 3. VSK 3, 4. NKSZ 3.

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek