Elődöntő tornákon az FK

Csoportelsőség után a döntőbe jutnának

29

Az FK Csíkszereda U17-es országos (republikánus) bajnokságban érdekelt csapatai (U17 és U16) a hétvégén elődöntő tornán vesznek részt, miután megnyerték csoportjukat. Az I-es csapat szervezője a tornának, míg a II-es Voluntari-ba utazik. Jövő héten pedig román–magyar válogatott meccset rendeznek Csíkszeredában.

Eldőlt, hogy az FK Csíkszereda mindkét U17-es országos labdarúgó-bajnokságban szereplő csapata bejutott a kiírás elődöntő tornájába. A Valentin Suciu által irányított U17-es csapat ráadásul rendezője lesz a tornának. A Márton Áron Főgimnázium mögötti műgyepes pályán szombaton és vasárnap sorra kerülő tornán a házigazda mellett a Kolozsvári CFR, az ACS ASU Poli Temesvár, illetve a CSM Poli Iași lesz érdekelt még. Az FK utóbbiakkal csap össze a döntőbe kerülésért.
A másik ágon az FK U16-os alakulata Dusinszki Zoltán edző vezetése mellett a Bukarest melletti Voluntari-ba fog utazni, ahol a Bukaresti Metaloglobus lesz az ellenfele. A torna másik meccsét a Voluntari és a Viitorul Pitești játssza.

Elődöntő tornák
I-es régió, Csíkszereda: szombat: Kolozsvári CFR – ACS ASU Poli Temesvár (16 óra), FK Csíkszereda I. – CSM Poli Iași (18); vasárnap: döntő (17).
II-es régió, Voluntari: szombat: FC Voluntari – LPS Vii­torul Pitești (16), Bukaresti Me­taloglopus – FK Csíkszereda II. (18); vasárnap: döntő (17).

Román–magyar Csíkszeredában
Május 15–16. történelmi pillanat lesz a csíkszeredai labdarúgás életében, ugyanis az FK Csíkszereda lesz a házigazdája a Románia–Magyarország utánpótlás-válogatott találkozónak. Az esemény felvezetéseként kedden (május 15-én) 11 órakor az FK Csíkszereda U16-os csapata megmérkőzik a román U15-ös válogatottal, majd szerdán (május 16-án) 18 órakor Románia U15 – Magyarország U15 válogatott labdarúgó-mérkőzésre kerül sor. Az összecsapásokat a városi stadionban rendezik és a belépés ingyenes!

Darvas Attila

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.