Elmaradt az FK mérkőzése

Erősít az SZFC

71

Edzőmeccset kellett volna játsszon az FK Csíkszereda törökországi edzőtáborában az orosz Chertarovo Moszkva ellen, ám a találkozó végül elmaradt. A Valentin Suciu által felkészített alakulat további három meccse nem módosult.

Második összecsapására készül az SZFC Fotó: szfc.ro

Elmaradt az FK Csíkszereda tegnap délutánra kiírt felkészülési mérkőzése. A törökországi Sideben edzőtáborozó piros-feketék szerda délután a bosnyák harmadik ligát vezető FC Borac Banja Luka csapatával mérkőztek meg és szenvedtek 2–0-s vereséget.
A tervek szerint tegnap az orosz Chertarovo Moszkva lett volna az ellenfél, de végül ez az összecsapás elmaradt. Helyette február 3-án, vasárnap a szerb élvonal jelenleg 8. helyén álló FK Vojvodina (Újvidék) ellen mérkőznek meg Valentin Suciu legényei, ezt megelőzően, szombaton a szlovák élvonal második helyén álló dunaszerdahelyi FC DAC csapatával is összecsapnak. A tervek szerint mindkét találkozót élőben közvetítik az FK Csíkszereda Facebook-oldalán. Jövő hét végén az FK további két meccset játszik majd. Február 7-én előbb a szerb másodosztály harmadik helyén álló TSC Topolyával, míg két napra rá az ukrán élvonal ötödik helyezettjével, az FC Vorskla Poltavával mérkőznek meg.
Az FK Csíkszereda február 11-ig a törökországi Sideben készül a Románia-kupa negyeddöntőre, amely sorozatban a címvédő CSU Craiova lesz az ellenfele, illetve a március elejére kiírt bajnoki rajtra.

Új igazolások Udvarhelyen
A Székelyudvarhelyi FC a napokban három új igazolást jelentett be, akik a tavaszi idénytől kezdve a Mészáros Alpár által dirigált alakulatát fogják erősíteni.
A még ifjúsági játékosnak számító Marucza Csanád az FK Csíkszeredától érkezik majd Székelyudvarhely­re, ám a jobbhátvéd már korábban aláírt. Két további fiatal is érkezett. A 20 esztendős moldáv Marin Popescu a moldáv élvonalbeli Speranta Nisporenitől, míg a 24 éves Catalin Dinu a harmadik liga III-as csoportjának 10. helyezettjétől, az ACSO Filiastól érkezett. Előbbi középpályás, míg utóbbi csatár poszton bevethető.
Az SZFC amúgy a múlt hétvégén letudta első felkészülési meccsét, amelyen az FK Csíkszereda U19-es csapatától szenvedtek 2–1-es vereséget hazai környezetben. Legközelebb szombaton 12 órától szintén hazai környezetben, a műgyepes pályán, fogadják a Szászrégeni Avântult.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek