Elmaradt az éremszerzés

Tájfutó csapatbajnokság

18

Noha dobogós hely volt a cél, nem sikerült az éremszerzés a VSK Csíkszereda tájfutóinak az országos csapatbajnokságon. Az óvások is befolyásolták a végeredményt.

Ugyan a célkitűzés az éremszerzés volt, nem sikerült dobogós helyen zárnia a VSK Csíkszeredának az országos tájfutó csapatbajnokságon. Az április 28. és május 2. között tartott verseny helyszíne a Brassó melletti Derestyei erdő, valamint Brassó-Pojána volt, a megmérettetés mindennap szép időben és nagy melegben zajlott.
A szervezők nem voltak a helyzet magaslatán, hisz vasárnap egy ellenőrző pontot rosszul tűztek ki, egy pont pedig hiányzott, ezt a csíki és kolozsvári tájfutók megóvták és törölték a futam eredményeit, így a csapatbajnokság összetett eredményébe csak a hétfői és keddi eredmény számított be.
A VSK Csíkszereda férficsapata Suciu Simion és Szép Zoltán összeállításban a negyedik helyen zárt, míg a nőknél a Ráduly Annamária és a mindössze 13 éves Ráduly Réka alkotta kettős az ötödik lett. Ráduly Réka fiatal kora ellenére is mindennap teljesítette a felnőttpályát, ami hatalmas bravúrnak számít.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek