vasárnap, november 29, 2020
custom_html_banner1

Hirdetés

Elmaradt a bravúr Prágában: Csoportmásodik az Imperial

A Prága ellen eldőlt a csíkiak sorsa a BL-ben

A csoportgyőzelem és egyben a továbbjutás érdekében utazott el a Csíkszeredai Imperial Wet teremlabdarúgó-csapata Prágába, ahol a Bajnokok Ligája Main Roundjának mérkőzéseit rendezték. Sti Rivera csapatának nem jött össze a bravúr.

Aházigazda cseh Sparta Prága, a lengyel bajnok Bielsko-Biala, illetve a máltai címvédő Luxol St. Andrews volt a Csíkszeredai Imperial Wet teremlabdarúgó-csapatának ellenfele a Bajnokok Ligája Main Roundjának 5-ös csoportjában. A kvartettből csupán az első léphetett tovább, és ennek reményében lépett parkettre a csíki alakulat.
Sito Rivera alakulata viszont nagyon rosszul kezdte a sorozatot, már a nyitómeccsen eljátszották esélyüket a továbbjutáshoz, miután súlyos, négygólos zakóba szaladtak bele a hazaiakkal szemben. A folytatás már jobban sikerült, hiszen a lengyeleket hatalmas csatában legyőzték, míg az utolsó napon, vasárnap este, a máltaiakkal szemben egy tét nélküli összecsapáson döntetlent könyveltek el.
A csoportot a hazai alakulat nyerte meg és jutott tovább az Elit körbe, míg a csíkiak innentől kezdve csak a honi bajnokság eseményeire, a Románia-kupára és a román bajnokságra kell koncentráljanak.

Bajnokok Ligája, Main Round, 5-ös csoport
1. forduló: Bielsko-Biala – Luxol St. Andrews 3–1 (1–0); Sparta Prága – Csíkszeredai Imperial Wet 7–3 (3–0) /Grbesa (3.), Seidler (17.), Drahovsky (17.), Novak (25., 32.), Rick (24.), Wilde (36.), illetve Hector (35.), Rakics (38.), F. Matei (38.).
2. forduló: Futsal Klub Csíkszereda – Rekord Bielsko Biala 2–1 (1–0) /F. Matei (2.), Alvaro (37.), illetve Marek (28.)/; Sparta Prága – Luxol St. Andrews 5–1 (1–0).
3. forduló: Luxol St. Andrews – Csíkszeredai Imperial Wet 2–2 (2–2) /Coriolano (3.), Veve (15.), illetve Sávió (11.), Alvaro (19.)/; Sparta Prága – Bielsko-Biala 4–1 (2–0)
A csoport végeredménye: 1. Sparta Prága 9 pont, 2. Csíkszeredai Imperial Wet 4, 3. Bielsko-Biala 3, 4. Luxol St. Andrews 1.

Darvas Attila

Kapcsolódó cikkek:

14,238RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb