Elmaradt a bravúr

41

Nem tudta megnehezíteni a tavalyi finalista Marosvásárhelyi City’US dolgát a Csíkszeredai Imperial Wet a teremlabdarúgó Románia-kupa negyeddöntőjében. A vásárhelyi alakulat annyit adott ki magából, amennyire szüksége volt a Final Fourba való jutáshoz. A csíki csapat viszont minden dicséretet meg­érdemel, hiszen derekasan helytálltak a jóval esélyesebb ellenfelükkel szemben.

Hazai pályán az SZFC, idegenben az FK A 18. forduló mérkőzéseivel folytatódnak a labdarúgó harmadik liga küzdelmei a hétvégén. A Székelyudvarhelyi FC újból hazai pályán játszik, ezúttal Lénárdfalvát fogadják. Az FK Csíkszereda viszont idegenben lép pályára, méghozzá Radnóton. Mindkét összecsapást holnap 17 órától rendezik. A felnőttcsapatok mellett az FK Csíkszereda U17-es és U19-es alakulatai is pályára lépnek az országos ifjúsági bajnokságban. Holnap a csíkiak Botoșani-ban (U17), illetve Suceáván (U19) vendégszerepelnek.
Helyenként felvették a harcot a csíkiak a City’US ellen Fotó: László Róbert

Már előzetesen is számítani lehetett arra, hogy a második liga újonca és listavezetője, a Csíkszeredai Imperial Wet óriási hátrányból indul a teremlabdarúgó Románia-kupa negyeddöntőjében a Marosvásárhelyi City’US-szal szemben. Ez a tegnap kora esti mérkőzés során is bebizonyosodott az Erőss Zsolt Arénában.
A vendégek a harmadik percben vezetéshez jutottak egy ideges kezdés után, amely idő alatt továbbá 3-3 szabálytalanságot is elkövettek a felek. A csíkiak viszont négy perc múlva válaszolni tudtak Szőcs révén. Innentől rákapcsolt a City’US, és zsinórban hármat lőttek.
A második félidő újabb vendégtalálattal kezdődött, majd a csíkiak percei következtek. Sorban jöttek a helyzetek és egy gól is. Ekkor megrázta magát a vásárhelyi csapat, és végleg eldöntötte a találkozó sorsát.
Eredmény: Csíkszeredai Im­pe­rial Wet – Marosvásárhelyi City’US 2–7 (1–4) /gólszerzők: Szőcs László (7.), Tóth Tibor (27.), illetve Ferreira (3.), Răducu (9.), Duque (9., 10., 23.), Cezar (30.), Da Rocha (32.)/.

[box type=”shadow” ]Hazai pályán az SZFC, idegenben az FK

A 18. forduló mérkőzéseivel folytatódnak a labdarúgó harmadik liga küzdelmei a hétvégén. A Székelyudvarhelyi FC újból hazai pályán játszik, ezúttal Lénárdfalvát fogadják. Az FK Csíkszereda viszont idegenben lép pályára, méghozzá Radnóton. Mindkét összecsapást holnap 17 órától rendezik. A felnőttcsapatok mellett az FK Csíkszereda U17-es és U19-es alakulatai is pályára lépnek az országos ifjúsági bajnokságban. Holnap a csíkiak Botoșani-ban (U17), illetve Suceáván (U19) vendégszerepelnek.[/box]

Darvas Attila

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.