Elmaradt a bravúr

28

A várakozásokkal ellentétben a Marosvásárhelyi City’US nem tudta kitömni az FK Székelyudvarhely csapatát a teremlabdarúgó-bajnokság tegnap esti meccsén. Jakab Zoltán tanítványai fél órán át méltó ellenfelei voltak a bajnoki címre pályázó vásárhelyieknek.

Több mint fél órán át tartotta magát az FK Székely­udvarhely teremlabdarú­gó-csapata a Marosvásárhelyi City’US ellen a román bajnokság 19. fordulójában, ám azután kijött a két csapat közti különbség.
A légiósokkal teletűzdelt vendég vásárhelyi együttes kezdte jobban a meccset, és Ferreira, illetve Aguiar góljaival 3 perc után 2–0-re vezettek. Innen állt fel az FK. Silion duplájával, illetve Csoma és Szécsi góljaival a 29. percben már 4–2 volt a hazai csapat számára, és mindenki kezdett reménykedni a pontszerzésben. Ekkor azonban a City’US megrázta magát, sorba lőtte a gólokat és behúzta a három pontot. Szabó és Szőcs hiányában viszont tisztességes eredmény született, Jakab Zoltán vezetőedző joggal bízhat abban, hogy a következő meccsre akár a győzelem is összejön.
Eredmény: FK Székelyud–var­hely – Marosvásárhelyi City’US 4–7 (1–2) /Silion (10., 25.), Csoma F. (23.), Szécsi (29.), illetve Ferreira (1., 30., 36., 37.), Aguiar (3., 35.), Ruxandri (31.)/.

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek