2021. június 13, vasárnap.
Hirdetéscustom_html_banner1

Ellenfélre vár a Galac

Letudja utolsó bajnoki meccsét a 2018/2019-es idényben az FK Székelyudvarhely teremlabdarúgó-csapata a román bajnokságban. Ráadásul hazai környezetben búcsúztatja a szezont azzal a Dévai Autobergamóval szemben, amely biztosan a bronzért fog ebben az idényben is csatázni.

Lelépte a Galac az FK-t és döntőbe jutottak Fotó: CS United Galati / Facebook

Hazai környezetben búcsúzik az idénytől az FK Székelyudvarhely teremlabdarúgó-csapata, amely ma este 18 órától a Dévai Autobergamo alakulatát fogadja. A meccs teljesen tét nélküli lesz.
A legutóbbi fordulóban, nagypénteken, az FK Székelyudvarhely a Galaci United otthonában lépett pályára, ahol 3–2-es félidőt követően 6–2-es vereséget szenvedett. Ezzel pedig a rájátszás II-es csoportjában minden lényegi kérdés eldőlt. A Galac 12 egységgel vezeti a tabellát két fordulóval a vége előtt, míg az utána következő Dévai Autobergamo 4, míg az FK Székelyudvarhely 0 ponttal áll.
A Galaci United tehát bejutott a bajnoki döntőbe a hátralevő fordulók eredményétől függetlenül, ahol az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharcban ellenfélre vár. Itt az I-es csoport első helyezettjével fog játszani, amelynek megnyerésére a legnagyobb esélyes a Csíkszeredai Imperial Wet.
A II-es csoportban továbbá az is eldőlt, hogy a második a Déva lesz és a bronzért fog játszani, míg a harmadik az FK Székelyudvarhely, amely alakulatnak a ma esti meccsel véget ér a bajnoki idény.
A rájátszás II-es csoportjában nagy vonalakban már eldőltek a helyezések, ám a sportban még történhetnek meglepetések. Itt a 4. forduló után a csoportot a Csíkszeredai Imperial Wet vezeti 9 ponttal, őt követi a Dunărea Călărași 7 egységgel és 0 ponttal a Temesvári Informatica. A következő fordulóban Dunărea Călărași – Csíkszeredai Imperial Wet összecsapást rendeznek pénteken 18 órától, majd az utolsó fordulóban az Imperial Wet a Temesvárt fogadja. Papírforma szerint a csíki csapat nem igazán tudja elveszíteni az elsőséget még akkor sem, ha vereséget szenved Călărași-on, hiszen nehéz elképzelni, hogy az Informatica legyőzze őket.

Rájátszás, I-es csoport

4. forduló: Temesvári Infromatica – Dunărea Călărași 0–4 (0–3).
A további műsor: 5. forduló, péntek: Dunărea Călărași – Csíkszeredai Imperial Wet (18); 6. forduló, május 3., péntek: Csíkszeredai Imperial Wet – Temesvári Informatica.
A csoport állása: 1. Csíkszeredai Imperial Wet 9 pont, 2. Dunărea Călărași 7, 3. Temesvári Informatica 0.

Rájátszás, II-es csoport

4. forduló: Galaci United – FK Székelyudvarhely 6–2 (3–2)
/Burdujel (2.), Cireș (7., 25.), Araujo (34.), Lașcu (9., 36.), illetve Mánya (5.), Tifán (7.)/.
A további műsor: 5. forduló, ma: FK Székelyudvarhely – Dévai Autobergamo (18); 6. forduló, május 4., szombat: Dévai Autobergamo – Galaci United.
A csoport állása: 1. Galaci United 12 pont (már döntős), 2. Dévai Autobergamo 4 (bronzért játszik), 3. FK Székelyudvarhely.

Darvas Attila

Előző cikkVégtelen történet
Következő cikkVakáció?

Kapcsolódó cikkek:

Bizalom. Hol a határ?

„Ember, küzdj és bízva bízzál” – gondolom, valamennyi olvasónknak ismerős Madách ezen idézete. Minap vezetés közben jutott eszembe ez a gyakran hangoztatott bölcsesség. Többek...

Ősszel kezdődhet az iskolaigazgatók számára kiírt versenyvizsga

Sorin Cîmpeanu oktatási miniszter szombaton bejelentette, hogy hétfőn javasolja a társadalmi párbeszédért felelős bizottságnak, hogy az iskolaigazgatók vizsgáját ne július 27-ei kezdettel tartsák, hanem...

Szezonnyitó lovas verseny Gyergyóremetén

A Székelyföldi Regionális Díjugrató Bajnokság régió kupájának első fordulóját tartották szombaton Gyergyóremetén, a helyi lovasklub szervezésében. Az ügyességi és díjugrató kategóriákban több, mint 120...

Legfrissebb