Elkezdték az idényt a korcsolyázók

19

Két nemzetközi tornán vettek részt a csíkszeredai rövidpályás gyors­korcsolyázók. December elején Budapesten, az elmúlt hétvégén pedig Iglóban álltak rajthoz az ISK Csíkszereda sportolói.

Noha továbbra is anyagi gondokkal küzd az ISK Csíkszereda, a rövidpályás gyorskorcsolyázóknak sikerült anyagi forrást találniuk és elindulniuk két nemzetközi tornán. December 7–9. között Budapesten a Mikulás-kupán, az elmúlt hétvégén pedig Iglón az ISU Junior-sorozat szlovákiai viadalán vettek részt a csíki korcsolyázók.
A budapesti Mikulás-kupán a junior F kategóriában Imreh Edvárd a tizedik helyen zárt, a junior E korosztályban László Judit Sára a harmadik, Madarász Timea a hatodik, Ferencz Vivien a tizedik, Márton Henrietta pedig a 14. lett. A junior D kategóriában Gál Sarolta az ötödik, Barta Nóra a 15., Farkas Bíborka a 16., Kótai Nóra pedig a 24. helyen végzett, a felnőttek között a nőknél Albert Katalin a 12., Albert Júlia a 15., Pongrácz Vákár Kriszta pedig a 18. helyen zárt, a férfiaknál Csillag Csongor a 14. helyet szerezte meg.
Az iglói versenyen junior E korosztályban László Judit Sára a harmadik lett, a junior C csoportban Albert Katalin szintén a harmadik helyen zárt, a junior B kategóriában a lányoknál Pongrácz Vákár Kriszta a 25., a fiúknál Csillag Csongor a 39. lett, a junior A kategóriában Albert Júlia a hetedik helyen végzett.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek