Elkezdődött a jelentkezési időszak

Tudományos diákköri konferencia

74

A Sapientia – EMTE Kari Tehet­séggondozó Bizottságai és Hallga­tói Önkormányzatai a 2018/2019-es tanév tavaszi fél­évére hirdetik meg a Kari Tudományos Diákköri Konferenciákat (TDK) – áll az intézmény közleményében.

A TDK célja, hogy ösztönözze a hallgatói tudományos diákköri tevékenységet és teret biztosítson a hallgatók pályamunkáinak ismertetésére. A Kari TDK-k a Sapientia hallgatóin kívül minden más felsőoktatási intézmény diákjai számára is nyitottak, amennyiben az általános jelentkezési feltételeket teljesítik.
A Kolozsvári Kari TDK Művészeti alkotások szekciója keretében az Irodalmi alkotások és műfordítások elnevezésű tagozatát a Csíkszeredai Karon szervezik meg.
Humántudományi szekción idén irodalomtudomány tagozat, nyelvészet és fordítástudomány tagozat, tanulás- és tanításmódszertan szekció lesz. Társadalomtudományi szekción média- és kommunikációtudomány, illetve szociológia tagozatokat hirdettek meg. Közgazdaságtudományi szekción gazdasági informatika és modellezés tagozat, üzleti, gazdasági és regionális tudományok tagozat közül lehet választani. Mérnöki szekciók közül biokémia és biotechnológia tagozat, környezettudományi tagozat és környezeti kémia és környezettechnológia tagozatot hirdettek meg.
A 16. Csíkszeredai Kari TDK-ra a jelentkezés és kivonat leadásának határideje február 26., a dolgozat leadására pedig április 18-ig van lehetőség. A csíkszeredai konferencia időpontja május 14.
Részletes információk az egyetem honlapján (http://www.sapientia.ro/hu), valamint a kar honlapján találhatók (http://csik.sapientia.ro/hu).

HN-információ

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek