Elkezdik a jeges felkészülést

65

A mai nappal kezdődően a Csíkszeredai Sportklub jégkorongcsapata elkezdi a soron következő idényre a felkészülés utolsó szakaszát, azaz a jeges edzéseket. Ám ezt egyelőre a kiszemelt edző nélkül kell tegyék, miután az családi okokra hivatkozva visszamondta a csapat vezetését. A klub vezetősége azt ígéri, hogy szűk határidőn belül pont kerül ezen kérdés végére is. A légiósok viszont sorra érkeznek már.

A hazai játékosok mellé érkeznek a légiósok is az első jeges edzésre Fotó: Archív
A hazai játékosok mellé érkeznek a légiósok is az első jeges edzésre Fotó: Archív

Több mint két hónapnyi száraz felkészülést követően a Csíkszeredai Sportklub jégkorongcsapata a mai nappal kezdődően elkezdi a jeges edzéseket. A Vákár Lajos Műjégpályán a jég elkészült, és így a jégkorongozók elkezdhetik az utolsó hajrát a szeptember közepén kezdődő bajnoki rajt előtt.
A jégkorongozók az első héten hat alkalommal lépnek jégre. Hétfőn, szerdán, illetve pénteken 15.50–18, míg kedden, csütörtökön és szombaton 10.10–12.20 órák között. A próbajátékra érkező játékosok több rendben fognak megérkezni. Tízen már a hétvégén, öten a hét elején, míg a maradék egy jövő hét végén érkezik.
A csapat szakmai irányítása viszont holtpontra jutott, hiszen a korábban beígért svéd edző családi okokra hivatkozva visszamondta aláírt szerződését. Ennek fényében életbe lépett a nem várt „B terv”. A fejleményekről Póra Róbert, a csapat menedzsere nyilatkozott lapunknak.
– Aláírt szerződésünk volt egy svéd edzővel, Leif Strömberggel, aki sajnos családi okokra hivatkozva visszamondta csapatunk szakmai irányítását. Az azóta eltelt időben az ő pótlásán fáradozunk. Több szálon is mozgunk, és remélhetőleg a napokban megoldódik ez a sürgető probléma, hiszen már van, akivel előrehaladott tárgyalásban vagyunk. Addig is türelmet kérünk a szurkolóinktól – fogalmazott Póra.

Darvas Attila

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek