vasárnap, november 29, 2020
custom_html_banner1

Hirdetés

Elkészítették a csoportokat

Három megyei csapat lesz érdekelt az ifjúsági kosárlabda-bajnokság 2015/2016-os idényében. A lányoknál a VSK Csíkszereda, a Székelyudvarhelyi Vendor, illetve Gyergyószentmiklós Kézdi­vásárhellyel közösen nevezett. A fiúk mezőnyében csak a csíkiak lesznek érdekeltek. A szakszövetség már a csoportbeosztást is elkészítette.

[dropcap]E[/dropcap]lkészítette a Román Kosárlabda Szövetség az ifjúsági bajnokságok csoportbeosztásait a soron következő idényre. Három megyei klub lesz érdekelt a küzdelmekben.
A VSK Csíkszereda a lányoknál és a fiúknál is két-két korosztályba nevezett, éspedig az U14-es, illetve az U16-os bajnokságokba. A fiúk mezőnyében pedig csak a csíkiak lesznek érdekeltek a megyéből.
A lányoknál továbbá a Székely­udvarhelyi Vendor az U16-os csapatát indítja. A Gyergyó­szent­miklósi ISK közösen Kézdi­vásár­hellyel vág neki a sorozatnak. A két klub közös csapatai négy korosztályban – U13, U14, U16 és U18 – lépnek majd pályára.
A bajnokság menetrendjét viszont még nem tette közzé a szakszövetség. A férfi felnőtt második ligára ma jár le a nevezési határidő. Amint a múlt héten megírtuk, a VSK Csíkszereda ott a listán további 12 csapattal.

Csoportok, lányok
U13: 2. csoport: Szászrégeni ISK, Kézdivásárhely–Gyergyószent-
miklós I., Kézdivásárhely–Gyergyó-
szentmiklós II., Sepsiszentgyörgyi ISK, Botoșani ISK, Minești VSK.
U14: 2. csoport: Marosvásárhelyi Sirius, Brassói CSU, Bo­toșani ISK, VSK Csíkszereda, Kézdivásárhely–Gyergyó­szent­miklós.
U16: 1. csoport: VSK Csíkszereda, Kézdivásárhely–Gyergyó-
szentmiklós, Székelyudvarhelyi Ven­dor, Brassói CSU, Unirea Iași, Phoenix Konstanca.
U18: 1. csoport: Kézdivásárhely–Gyergyószentmiklós, Phoenix-LPS Galac, Ploiești ISK, Brassói CSU, Sepsiszentgyörgyi ISK.

Csoportok, fiúk
U14: 4. csoport: VSK Csíkszereda, Nagybányai Olimpic, Marosvásárhelyi Gladius, Kolozsvári U-Mobitelco.
U16: 4. csoport: VSK Csíkszereda, Medgyesi ISK, Marosvásárhelyi LPS, Brassói Brașovia, Nagyszebeni CSU, Brassói CSU.

HN-információ

Kapcsolódó cikkek:

14,237RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb