Elfogyott a negyedik meccsre

Oda a veretlenség

23

Rangadót rendeztek hétfőn késő este a jégkorong Erste Ligában, ahol a listavezető Csíkszeredai Sportklub a második Ferencváros vendége volt. A hazaiak magabiztos játékkal nyertek, de a kék-fehérek maradtak az élen.

Öt nap alatt a negyedik mérkőzésüket tudták le hétfő este Pesterzsébeten a Csíkszeredai Sportklub játékosai a jégkorong Erste Ligában. Az ötnapos tortúra végén pedig a legnagyobb rivális Ferencváros otthonában kellett volna helytállni. A lábak és a fejek viszont már egyáltalán nem voltak frissek, és hiába szerzett vezetést Panov rögtön az első percben, a hazaiak hárommal válaszoltak rövid időn belül. Onodit pedig Lakosil váltotta. A második harmad elején jött a szépítés Becze révén. Jobb volt ekkor a Sportklub, de jöttek a kiállítások, és végleg elfáradtak a csíkiak. A Fradi pedig van olyan jó csapat, hogy ezt könyörtelenül kihasználja, végül 7–3-as sikert könyvelhettek el.
A Sportklub egy meccsel kevesebbet letudva is egypontos előnyben van a Fradival szemben, és pénteken a Fehérvári Titánokat, míg vasárnap a Hokiklub Budapestet fogadja. A Gyergyói HK fordított felállásban játszik.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek