Eldőltek az elődöntő párosításai

60

Négy nap alatt négy mérkőzést tudott le a Brassói Corona jégkorongcsapata a román bajnokságban, amelyek közül mindegyiket behúzta. A Csíkszeredai Sportklub elődöntőbeli ellenfele pedig épp az első két összecsapásán dőlt el, amikor két vállra fektették a Galaci Dunãreát. A kék-fehérek ellenfele pedig a Bukaresti Steaua lesz az elődöntőben.

Fény derült, hogy a román jégkorongbajnokságban milyen párosítások lesznek a bajnoki elődöntőben. A Brassói Corona – Gyergyószentmiklósi Progym párosítás már a múlt hét elején véglegesült, míg a másodikban a Csíkszeredai Sportklub várt ellenfélre.
Az utolsó métereken még nem volt biztos, hogy a Sportklub ellenfele a Bukaresti Steaua vagy a Galaci Dunărea lesz-e. A negyedik Steaua és az ötödik Galac között ugyanis 1 pont volt a különbség, ám a Duna-partiak kétszer, míg a bakák egyszer találkoztak vagy találkoznak a Brassói Coronával. A Galac viszont mind a csütörtöki, mind a pénteki összecsapáson vereséget szenvedett hazai pályán, így már nem lényeges, hogy a Steaua pontot tud-e szerezni a Corona ellen. A három nyert mérkőzésig tartó elődöntőkben így Csíkszeredai Sportklub – Bukaresti Steaua és Brassói Corona – Gyergyószentmiklósi Progym párharcokat rendeznek 2-2-1-es leosztásban. Hogy mikor, az már kérdéses!
Eredmények: Galaci Dunărea – Brassói Corona 1–7 (0–5, 1–1, 0–1) és 3–5 (1–1, 0–2, 2–2); Brassói Corona – Bukaresti Sportul Studențesc 12–2 (4–0, 5–0, 3–2) és 19–2 (6–1, 8–1, 5–0). A mai napon 18.30-tól Brassói Corona – Bukaresti Steaua meccset rendeznek.

Darvas Attila

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek