Egymás ellen hangolnak

44

Újabb felkészülési mérkőzéseket játszanak a FK Csíkszereda, illetve a Székelyudvarhelyi FC harmadik ligás labdarúgócsapatai. Mindkét csapat két-két meccset játszik a napokban, amelyből az egyik épp egymás ellen lesz. Az FK a kilencedik, míg az SZFC a hatodik meccsén lesz túl.

12_szfc_fkarchiv_SZ
Az SZFC-nek eddig nem ment az FK ellen Fotó: Pál Árpád / Archív

Gőzerővel készül az FK Csík­szereda, illetve a Szé­kely­udvarhelyi FC a lab­darúgó harmadik liga tavaszi rajt­jára. A csíki csapat a hétvége után már a kilencedik, míg az udvar­he­lyiek a hetedik felkészülési mérkőzésen lesznek túl.
Korábban az FK 2–0-ra kikapott a Sepsiszentgyörgyi OSK-tól és a Brassói FC-től, illetve 2–1 arányban a Tatrangi Egyesüléstől, illetve a Borossebesi Nationaltól. Három mérkőzést viszont behúztak a csíkiak: 4–0-ra verték Szászrégent, 5–0-ra Székelyudvarhelyt és Gloria Zermest.
Az udvarhelyiek győzelemmel kezdték a felkészülést, miután 10–1-re verték Hegyeshalmot. Utána viszont csak vereségeket szenvedtek: 2–0-ra kaptak ki az OSK-tól, 5–0-ra az FK-tól, illetve 5–2-re a Nyárádszeredától.
A napokban mindkét fél két-két meccset játszik. Az FK ma 18 órától fogadja a harmadik ligás Szászhermányt, illetve holnap 10.30-tól a Székelyudvarhelyi FC-t. Utóbbiak tegnap késő este, 20 órától, fogadták a Marosvásárhelyi ASA második számú alakulatát, míg holnap Csíkszeredába látogatnak. Előbbi találkozó lapzárta után ért véget.

[box type=”shadow” ]Kupameccs Csíkszeredában

Első alkalommal játszik hazai környezetben hivatalos mérkőzést a Csíkszeredai Imperial Wet második ligás teremlabdarúgó-csapata. A csíki alakulat a Románia-kupa első fordulójában a szintén második ligás Gyergyószentmiklóst fogadja. A továbbjutás sorsa egy mérkőzésen dől el. A találkozót holnap 15 órától rendezik az Erőss Zsolt Arénában.[/box]

Darvas Attila

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek