Egygólos vereség nyitásként

69

Letudta első felkészülési mérkőzését az FK Csíkszereda harmadik ligás csapata, amely a Tatrangon edzőtáborozó második ligás ªtiinþa Miroslavával mérte össze erejét. A csíkiak a beszámolók szerint jobban játszottak, ám mégis egygólos vereséget szenvedtek.

Tatrangon játszotta le első felkészülési mérkőzését az FK Csíkszereda harmadik ligás labdarúgócsapata, amely a második liga 13. helyén álló Știința Miroslavával csapott össze. Mint ismert, a két csapat a tavalyi idény utolsó fordulójában épp egymás ellen mérkőzött meg Csíkszeredában, amely találkozó pontjai döntöttek arról, hogy ki jut fel a második ligába. A Miroslava jött ki győztesen azon a meccsen, ahogy most is, bár az FK jobb játékot mutatott. Az FK jól kezdte a mérkőzést és többször helyzetbe kerültek, Györgyi révén kétszer is, de Soufianenak, Jakabnak és Kilyénnek is volt egy-egy helyzete, betalálni viszont egyikük sem tudott. A csíkiak vezetőedzője kihasználta a lehetőséget és mindenkinek esélyt adott, félidőben teljes csapatot cserélt. A második játékrészben is úgy tűnt, az FK jobban játszik, többet birtokolja a labdát, de a 80. percben egy beadást követően a kapus rosszul jött ki, és a labda megpattant Lakatos hátán, onnan pedig a kapuba került, így öngóllal nyert az ellenfél.
Az FK edzője, Bálint László György a mérkőzést követően megjegyezte, hogy hasznos meccs volt, bár haragszik, hogy újfent egyéni hibából kapott gólt csapata. „A következő hét lesz a felkészülésünkben a legnehezebb hét, mert sok munka lesz, ráadásul a hetet majd egy felkészülési mérkőzéssel zárjuk, az ellenfél az ASSR Brassó lesz” – zárta mondanivalóját.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek