Egyensúlyt teremtenének

106

Teljes megyei tanácsosi listával indul a helyhatósági választásokon a Magyar Polgári Párt (MPP). A jelölteket a tegnapi gyergyószentmiklósi sajtótájé­koztatón mutatták be. A lista első helyén Mezei János, Gyer­gyószentmiklós tisztségének gya­korlásától eltiltott polgármestere áll.

A megyeitanácsos-jelöltek listáját mutatta be az MPP Fotó: Lázár Hajnal
A megyeitanácsos-jelöltek listáját mutatta be az MPP Fotó: Lázár Hajnal

Mezei János, Gyergyó­szent­miklós hivatalától eltiltott polgármestere vezeti a Magyar Polgári Párt Hargita megyeitanácsos-jelöltjeinek listáját. A megyeitanácsos-jelöltek névsorát és a párt célkitűzéseiről tegnapi gyergyószentmiklósi sajtótájékoztatóján – a megyei szervezet elnökének, három jelöltjének társaságában – Bíró Zsolt, az MPP elnöke számolt be.
– Az erős MPP-frakció garancia arra, hogy megteremtődik az egyensúly a megyei tanácson belül, ami a normalitáshoz szükséges – fogalmazott Bíró. Megjegyezte, konstruktív, észszerű magatartást vár el a közösség a politikusoktól, úgy látja, ezt tudják teljesíteni a jelöltek.
A megyeitanácsos-jelöltek listáján első helyre rangsorolt Mezei János elmondta, nem riadt meg az ellene folytatott eljárástól, folytatni szeretné a munkát a közösség érdekében, tovább kamatoztatva az elmúlt nyolc év önkormányzati tevékenysége alatt megszerzett tapasztalatait. Gál Katalin Gyergyó térségét képviselné a megyei tanácsban. Elmondta: azért szeretne dolgozni, hogy az emberek büszkék legyenek arra, hogy gyergyóiak. Albert Mátyás udvarhelyszéki jelölt térségének képviselete mellett a megye fejlődésének előremozdítását is fontosnak tartja.
A megyei szervezet elnöke, Salamon Zoltán állítja: felkészültek a választásokra, a megyei tanácsosi lista mellett a Magyar Polgári Párt 30 településen indít a helyi önkormányzatokba jelölt tanácsosokat, valamint 14 településen polgármesterjelöltet is.

Lázár Hajnal

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek