Egybeesnek a meccsek

48

Egy hét leforgása alatt a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata négy mérkőzést kellene játsszon a Gyergyószentmiklósi Progym ellen a román bajnokság keretében. Ám ezeket lehetetlen lejátszani a kiírt dátumokon. A két csapat egyezkedik, de hivatalosan egyezség még nem született.

Nehéz napok elé néz a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata, hiszen egy hét leforgása alatt több meccsen is helyt kellene álljon. Pénteken és szombaton egyazon időpontban ráadásul két helyszínen van meccse. Csíkszeredába érkezik a Ferencváros és az Újpest a MOL Liga keretében, míg Gyergyószentmiklóson a Progym ellen román bajnokik vannak műsoron. Jövő szerdán Brassóban román bajnoki és MOL Liga-meccsen kell helytállni, míg október 24–27. között a harmadik magyarországi túra következik. Ugyanakkor október 23–24-én a Gyergyószentmiklósi Progym látogat Csíkszeredába román bajnoki meccsre.
A Progym elleni mérkőzéseket a Sportklub vezetősége igyekszik elrakni más időpontba, és ennek érdekében már korábban felvették a kapcsolatot a gyergyószentmiklósi klub vezetőségével. Kiegyezés viszont még nem született az ügyben. Jelen állás szerint így a HSC a hétvégén egyazon időpontban két helyszínen fog játszani.
A jövő hétvégi mérkőzések időpontját viszont nemcsak a magyarországi túra befolyásolja, hanem az is, hogy október 23–25. között a Vákár Lajos Műjégpályán nemzetközi rövidpályás gyorskorcsolyaverseny lesz, ami miatt a pálya teljes mértékbe foglalt, és esély sincs arra, hogy meccset lehessen rendezni.
Kérdés, hogy a felek hogyan egyeznek meg a kérdésben, de óriási szégyen lenne, ha a két székelyföldi együttes vezetősége ebben ne tudna dűlőre jutni.

HN-információ

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek