péntek, november 27, 2020
custom_html_banner1

Hirdetés

Egy siker, két vereség

A VSK Csíkszereda kosárlabdázói közül csak az U16-os korosztály számára volt zsúfolt a hétvége. A fiúk két meccset játszottak hazai környezetben, míg a lányok idegenben léptek pályára. Csak egy mérkőzést sikerült nyerni.

Csak az U16-os országos bajnokságban léptek pályára a hétvégén a VSK Csíkszereda kosárlabdázói, a fiúk hazai pályán, a lányok idegen környezetben játszottak, a mérleg egy győzelem és két vereség.
A lányok a középszakasz I A csoportjában a listavezető ISK Alexandria otthonában léptek pályára az ötödik fordulóban, Nagy Kinga Katalin és Endes Tünde tanítványainak viszont vasárnap sem termett siker, a gárda az elődöntős csoportban még nem tudott nyerni. A csapat számára minivakáció következik, ugyanis a hatodik forduló mérkőzéseit március 12-én játsszák, akkor a VSK újra idegen környezetben a Brassói CSU-Olimpia ellen lép pályára. Legközelebb a hetedik fordulóban, március 19-én lépnek pályára hazai környezetben a lányok az ISK Szeben ellen.
A VSK U16-os fiúcsapata szombaton és vasárnap is az Erőss Zsolt Arénában játszott, az első mérkőzésen vereséget szenvedett, a másodikon viszont nyert a gárda a középszakasz IV B csoportjában. A csapat jelenleg a második helyen áll, a hétvégén pedig a Kolozsvári U-BT II. ellen idegenben játszik.

Eredmények
Fiúk, U16: VSK Csíkszereda – ISK Bega Temesvár 49:57 /Zerkula 19 (4 x 3), Holló 6, Kenyeres 6, Ionescu 6, Laszló 5, Szabó 4, Benedek 3/; VSK Csíkszereda – ACS BC Lions Craiova 79:39 /Zerkula 18 (2 x 3), Holló 17 (1 x 3), Ionescu 16, Benedek 11, László 10, Szabó 5, Péter 2/.
Lányok, U16: ISK Alexandria – VSK Csíkszereda 102:47.

HN-összeállítás

Kapcsolódó cikkek:

14,237RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb