péntek, november 27, 2020
custom_html_banner1

Hirdetés

Egy pontot tartottak otthon

Jól kezdte a Székelyudvarhelyi KC férfi kézilabdacsapata a Dunărea Călăraşi elleni román bajnoki mérkőzést, de Vlad Caba tanítványai fokozatosan hagyták ki a lehetőségeket, majd futottak az eredmény után. Csak a legvégén érték be az ellenlábast. Egy pontot mentettek.

Jó kezdés után laza folytatás, végül feltámadás és pontszerzés Fotó: Csedő Attila

Szombat délben a román férfi kézilabda-bajnokság alapszakaszának 20. játéknapján a Székelyudvarhelyi KC telt házas meccsen lépett pályára saját közönsége előtt. A Dunărea Călărași gárdáját látták vendégül.
Szép kézilabdát mutatva, pontos megoldásokkal – mind védekezésben, mind pedig támadásban is – jól fókuszáltak az elején. Ennek megfelelően gyorsan el is húztak a vendégcsapattól, a 13. percben öt góllal, 8–3-ra vezettek. Megrázta magát az ellenlábas, kihasználta az SZKC megingásait, visszatért a találkozóba, a pihenőre úgy mehettek, hogy minimális volt az előnyük (16–15).
A második felvonást jobban indították a vendégek, akik átvették a vezetést, rendre az egyenlítésért loholt az SZKC. A végjátékban dőlt el a találkozó kimenetele. Mindenképp pozitív, hogy az SZKC-nak volt ereje a visszatérésre. A Dunăreának állt a zászló, kettővel vezettek, mikor még öt perc volt hátra (27–29). Vlad Caba kockáztatott védekezésben, az utolsó percben Chike Onyejekwe ellentámadásból egyenlített. Itthon tartottak egy pontot, aminek joggal örvendhettek az udvarhelyiek.
Eredmény: Székelyudvarhelyi KC – Dunărea Călărași 32–32 (16–15) /az SZKC gólszerzői: Onyejekwe 8, Komogorov 6, Ghiță 5, Peric 4, Mihalcea, Szász 3-3, Kuzmanoszki, Csog, Baranau 1-1/.

HN-összeállítás

Kapcsolódó cikkek:

14,237RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb