péntek, november 27, 2020
custom_html_banner1

Hirdetés

Egy hónapig pályázhatnak

A MOL Románia és A Közösségért Alapítvány meghirdette a MOL Gyermekgyógyító Program újabb kiírását. A különleges igényű gyermekek számára élmény- vagy művészetterápiás foglalkozásokat szervező civil szervezetek október 12-ig pályázhatnak, idén – első alkalommal – online is. A támogatási alap 400 ezer lej.

Meghirdette a MOL Románia és A Közösségért Alapítvány a MOL Gyermekgyógyító Program tizenegyedik kiírását. A felhívásra azok a civil szervezetek pályázhatnak, amelyek különleges igényű gyermekeknek szerveznének élmény- vagy művészetterápiás foglalkozásokat.
A támogatási alap összértéke 400 ezer lej. Ebből egy-egy civil szervezet legtöbb 25 ezer lej támogatást nyerhet előfinanszírozás formájában, amelyet 2019 decembere és 2020 augusztusa között fordíthat a pályázat megvalósítására. Ugyanakkor ez az első olyan kiírás, amelyre online lehet pályázni.
A pályázóknak regisztrálniuk kell a Közösségért Alapítvány honlapján (www.kozossegert.ro), és személyes fiókot kell létrehozniuk a pályázat beküldéséhez. Leadási határidő: október 12.
A program előző tíz kiírása során a MOL Románia 3 203 000 lej értékben támogatott 190 nyertes pályázatot, több mint 11 ezer érintett gyermek részére. A beküldött Hargita megyei pályázatok közül eddig 19 nyert, összesen mintegy 290 ezer lej támogatást. A MOL Gyermekgyógyító Programot A Közösségért Alapítvány szervezi, az anyagi alapokat pedig a MOL Románia biztosítja. A program tájékoztatója a www.kozossegert.ro és a www.molromania.ro honlapokon elérhető el.

HN-információ

Kapcsolódó cikkek:

14,237RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb