péntek, november 27, 2020
custom_html_banner1

Hirdetés

Egy hét múlva már jégen készülnek

A Gyergyói Hoki Klub jégkorongcsapata nem módosít a tavalyi jegy- és bérletárain – hozták nyilvánosságra a klub közösségi oldalán. A piros-fehérek elkezdték a felkészülés második felét és jövő héttől már jégen készülnek, Érden.

A Gyergyói Hoki Klub jégkorongozói készülnek a 2019–2020-as idényre

Kaphatók a következő szezonra szóló bérletek, amelyek a Gyergyói Hoki Klub jégkorong Erste ligás, illetve román bajnoki alapszakasz meccseire érvényes. A klub tájékoztatása szerint a bérletárak nem változtak a tavalyihoz képest, ám újdonság így is akad.
A GYHK a 2019–2020-as idényben előreláthatóan 25 Erste Liga- és 18-20 romániai bajnoki alapszakasz mérkőzést játszik majd hazai pályán, valamint a Gyilkos-tó Kupa összecsapásait, és várhatóan más, felkészülési meccseket is, amelyre érvényes lesz a bérlet. A bérletek viszont csak az alapszakaszra érvényesek.
Ami a bérletárakat illeti, az egyszerű bérlet 400 lejbe, a „hivatalos páholyba” váltott bérlet 500 lejbe kerül, a VIP-szektorba 1500 lej a „mecénás” bérlet. Újdonságként hathat, hogy a klub vezetősége bevezette a gyerekbérletet a VIP-szektorba, amely 300 lejbe kerül.

Folytatják a felkészülést
Visszatértek kéthetes pihenőjükről a gyergyói hokisok, és máris munkába álltak. A héten hazai környezetben folytatják a felkészülést, jövő héttől Érdre költöznek, ahol elkezdik a jeges felkészülést. Itt csatlakozik a kerethez a vezetőedző Leif Strömberg, illetve a légiósok is.
Az első felkészülési meccsükre is pont került. A GYHK augusztus 3-án Léván, a szlovák másodosztályban szereplő alakulattal találkozik 17 órától. Az már biztos, hogy augusztus 30. és szeptember 1. között a Gyilkos-tó Kupán a Bukaresti Steaua, a Fehérvári Titánok és a Csíkszeredai Sportklub csapatát látják vendégül.

HN-összeállítás

Kapcsolódó cikkek:

14,237RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb