Edzőváltás az SZFC-nél

Egészségügyi problémák szóltak közbe

40

Két döntetlen után felállt a kispadról a Székelyudvarhelyi FC harmadik ligás labdarúgócsapatának trénere, Mészáros Alpár. Az elmúlt évek legjobb keretét hagyja ott családi okok és egészségügyi problémák miatt.

Nem várt bejelentés: Mészáros hátrébb vonul Fotó: szfc.ro

Nem várt bejelentést tett a Székelyudvarhelyi FC harmadik ligás labdarúgócsapata, hiszen Mészáros Alpár vezetőedző nem folytatja az edzősködést. Helyét Demény Norbert veszi át.
A Székelyudvarhelyi FC egyéb­ként két döntetlennel kezdte az idei szezont, miután nyitásként Szászrégenben értek el 1–1-es döntetlent, majd hétvégén Vaj­da­szent­mártonnal hazai pályán ikszeltek (3–3).
„Szászrégenben a meccs végén a játékvezető bocsánatot kért tőlem, amiért az adott helyzetben nem állította ki a hazai játékost. Most pénteken pedig a meccs után az ellenfél csatára azt mondta nekem, hogy nem volt tizenegyes, amit ő harcolt ki. A játékvezető pedig a mérkőzés végén ziccerben fújta le a meccset. Én ötvenöt éves vagyok, nekem nem hiányzik, hogy huszonéves bírók rossz döntései miatt szívinfarktust kapjak a kispadon” – nyilatkozta a csapat hivatalos oldalának, az szfc.ro-nak Mészáros.
Az oldalnak továbbá kifejtette: „Úgy gondolom, hogy a munkámat tisztességesen elvégeztem. Jól érzem magam, nincs semmi bajom, de nagyon elfáradtam. A napokban egyfolytában csengett a telefonon, több csapattól is megkerestek, de én azért jöttem haza, hogy ne csináljak semmit. Az elmúlt másfél évben László Zsolttal együtt intéztük a klub dolgait, reggeltől estig ment a munka, akárcsak minden csapatnál. Ez összegyűlt, és látva, hogy a korombeliek milyen betegségekkel küzdenek, úgy döntöttem, kicsit megállok. A családom fontosabb számomra, mint a foci” – mondta a szakember.
Az SZFC pénteken máris pályára lép, hiszen a Kolozsvári CFR II. ellenfele lesz, idegenben.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek