Edzőváltás az Imperialnál

Módosítás a keretben is

155

Nem sokáig volt a Csíkszeredai Imperial Wet teremlabdarúgó-csapatának edzője a portugál Kito Ferreira, akivel közös megegyezés alapján szerződést bontott a klub. Ugyancsak a távozók sorát erősíti a nyáron kapusedzőnek érkezett Jorge „Xana” Branco is, akárcsak két játékos. A távozókat viszont rekord idő alatt sikerült pótolni.

Már új edzővel készülnek a csíki futsálosok Fotó: László F. Csaba

Változások történtek a Csíkszeredai Imperial Wet teremlabdarúgó-csapatban az elmúlt napokban. A legfontosabb változás a szakmai stábban esett, hiszen az irányítással megbízott Kitó Ferreira, illetve segítője a kapusedző Jorge „Xana” Branco elbúcsúzott a csapattól, miután közös megegyezéssel szerződést bontottak. A helyettesítőt hamar sikerült megtalálni a Dévai Autobergamótól távozó Cosmin Gherman személyében.
A szakmai stáb mellett ugyanakkor változás történt a keretben is. Ugyancsak közös megállapodással szerződést bontottak Nandinhóval, illetve Paulo Fer­reirával. Utóbbi visszaigazolt Dé­vára. A két távozó helyére hárman érkeztek. Déváról érkezett Matei Cristian, illetve Covaci Bogdan. Érkezik viszont egy légiós spanyol játékos is Bermusell Solvas Roger személyében. A 23 esztendős katalán sportoló a Real Betistől jön Csíkszeredába és várhatóan a hét­végén csatlakozik a kerethez.
Cosmin Gherman vezetésével az újonnan érkezett sportolókkal tegnap már közös edzést tartottak a bajnoki idényre készülvén. A hétvégén ugyanakkor az Imperial Wet Székelyudvarhelyen játszott a magyar bajnokság újoncával a Budapest Műszaki Egyetem (BME) alakulatával, akiket 8–3-ra győztek le.

Darvas Attila

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.