Edzésbe álltak a gyergyói hokisok

Távirányítós dirigálás, egyelőre

46

A jégkorong Erste Liga 2020/2021-es idényébe nevezett csapatok közül elsőként a Gyergyói HK kezdte el a munkát. Az elsőségre törő piros-fehér alakulat vezetőedzője, Malcolm Cameron, távollétében a csapatkapitány, Góga Attila dirigál.

Máris erőteremben a gyergyói jégkorongozók

Elkezdte a 2020/2021-es idényre való felkészülést a Gyergyói HK jégkorongcsapata. Az Erste Ligában érdekelt alakulatok közül elsőkként vágtak bele a munkába.
– Sok-sok tonnát fognak felemelni és sok-sok kilométernyi futást fognak összegyűjteni az izmokban a piros-fehérek az első mérkőzésig. Június 2-án elkezdődött az erőnléti felkészülés, a száraz edzések sorozata. A munkát Székely László fizioterapeuta és Góga Attila csapatkapitány irányítják Malcolm Cameron távollétében, az általa küldött edzésprogram szerint. Új igazolásaink, akik még nem érkezhettek meg Gyergyószentmiklósra, és légiósaink egyénileg készülnek a későbbi megmérettetésekre. Az edzéseken a játékosok több csoportban dolgoznak a járványügyi előírások betartásával. A remetei Egészségház segítségével ózongenerátorral fertőtlenítettük a játékosok által használt helyiségeket, öltözőket, edzőtermet. Elindult a munka, amely során a kilométerek, tonnák gólokká és nyert meccsekké alakulnak, hogy aztán bajnoki aranyakban teljesedjenek ki – áll a GYHK közleményében.

HN-összeállítás

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.