Elkezdődött a floorball-idény

Sepsiszentgyörgyön egy kapus­felkészítővel és egy barátságos tornával kezdődött a 2019/2020-as hazai floorball-idény. A hálóőröknek egy svéd szakember tartott hasznos felkészítőt szombaton, vasárnap pedig egy tornával hangolt négy csapat a bajnoki rajtra.

Tornagyőzelemmel indította a 2019/2020-as idényt a Csíkszeredai Floorball Klub

Hasznos hétvégét szervezett a Sepsiszentgyörgyi Vi­kings a Romániai Floorball Ligában szereplő csapatok számára. Szombaton kapusoknak tartottak felkészülést, vasárnap pedig a már hagyományos Sepsi Open torna mérkőzéseire került sor négy csapat részvételével.
A sepsiszentgyörgyiek a svéd Stefan Flöjt egykori kiváló kapust hívták meg, hogy oktassa a Romániai Floorball Ligában részt vevő csapatok hálóőreit, a 43 éves szakember pedig sok érdekes dolgot tanított és többek között tapasztalatait is megosztotta a ligában védő kapusokkal a szombati napon.
A vasárnap már a csapatokról szólt: a Sepsi Openre négy csapat nevezett, a házigazda Vikingsen kívül a székelyudvarhelyi Black 69, a Csíkszeredai Floorball Klub, valamint az újonnan alakult Csík­csicsói Lead Birds vett részt a tornán.
A barátságos tornán végül csíki siker született, a Csíkszeredai Floorball Klub az első meccsét az újonc Lead Birds ellen 4–2-re nyerte meg, majd 4–0 arányú vereséget szenvedett a Black 69-től, a harmadik összecsapásukon pedig 5–0-ra kiütötték a házigazda Vikingset. A csíkiak a döntőt a székelyudvarhelyiekkel vívták, a találkozó a megyeszékhelyiek elsöprő, 6–0-s sikerével zárult.

HN-összeállítás

Kapcsolódó cikkek:

14,240RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb