Egy győzelem, egy vereség

104

Két felkészülési mérkőzésen összemérte erejét a teremlabdarúgó tavaszi idényre készülő Csíkszeredai Imperial Wet és a tavalyi finalista Galaci United. A felek osztozkodtak a győzelmeken.

Galacra utazott a Csíkszeredai Imperial Wet te­rem­labdarúgó-csapata, ahol két mérkőzés erejéig a Ga­laci United vendégei voltak. Vasárnap az első összecsapáson a csíkiak a mérkőzés első felében egygólos előnyre tettek szert, amelyet a hazaiak megfordítottak a második félidő elején. A továbbiakban viszont a csíkiak három gólt rúgtak zsinórban, így behúzták a győzelmet.
A hétfői második meccsen a Duna-partiak visszavágtak. Az első félidőben már kétgólos előnyre tettek szert, amelyet megőriztek a meccs végéig. Az Imperial Wet alakulata ezen az összecsapáson 10 méterest is hibázott.
– Két jó meccsen vagyunk túl, és a vereség ellenére ezúttal is elégedett vagyok a csapat játékával. Az első meccs nem zajlott túl barátsaágos hangulatban, hiszen sok volt a durvaság. A második találkozó első félidejében sok helyzetet kihagytunk, és végül ez volt a döntő, miközben egy 10 méterest is kihagytunk. Összességében két hasznos meccsen vagyunk túl. Mindkettőn jól játszottunk, szép akciókat vezettünk és a védekezésünk is rendben volt. A kapusteljesítménnyel az első mérkőzésen elégedett vagyok, míg a másodikra ez nem volt annyira jó. A hétvégén még szeretnénk játszani egy felkészülési meccset, amennyiben találunk ellenfelet, de mindenképp hazai pályán akarunk játszani, hogy majd a Călărași elleni kupameccsre készüljünk a továbbiakban – jegyezte meg Szőcs Loránd, a csapat trénere.

Eredmények
1. meccs, vasárnap: Galaci United – Csíkszeredai Imperial Wet 3–5 (1–2) /csíki gólszerzők: Tankó Levente és Paulo Pinto 2-2, Nuninho Vially 1/.
2. meccs, hétfő: Galaci United – Csíkszeredai Imperial Wet 4–2 (3–1) /csíki gólszerzők: Balog Zsolt Zalán és Samuel Sanchez/.

Darvas Attila

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.