Döntőt rendeztek

78

A házigazda sikerével zárult a Gyergyóremetén tartott falusi általános iskolák fiúkézilabda-csapatainak megyei döntője. Két csapat is továbbjutott a tornáról.

Gyergyóremete adott otthont a falusi általános iskolák fiúkézilabda-csapatok megyei döntőjének csütörtökön. A helyi sportcsarnokban a csíki és a maroshévízi régió két-két legjobbja vehetett részt a döntőn, a torna első két helyezettje pedig bejutott a városi iskolák bajnokságának megyei döntőjére. A csütörtöki tornán a Csíki-medencét a csíkszentdomokosi Márton Áron Általános Iskola csapata képviselte, a maroshévízi körzetből a Gyergyóhollói Általános Iskola csapata vett részt, míg a Gyergyói-medencéből a gyergyóditrói Siklódi Lőrinc Általános Iskola, valamint a házigazda gyergyóremetei Fráter György Általános Iskola volt jelen a tornán.
Eredmények: Ditró – Remete 10–16, Csíkszentdomokos – Holló 11–9, Do­mokos – Remete 0–11, Ditró – Hol­ló 10–9, Ditró – Domokos 13–16, Remete – Holló 19–6.
A végeredmény: 1. Gyergyóremete, 2. Csíkszent­do­mokos, 3. Gyergyóditró, 4. Gyergyó­holló.
Különdíjak: legtechnikásabb játékos és gólkirály (19 gól): Puskás Le­vente (Remete); legjobb kapus: Rab Călin (Holló). Edzők: Mincsor Béla (Remete), Simon Botond (Ditró), Balázs Botond (Domokos), Zbancu Loredan (Holló).

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.