Döntőben a magyar váltó

93

Olimpiai döntős a magyar férfi rövid pályás gyorskorcsolyaváltó, Liu Shaoang, Liu Shaolin Sándor, Knoch Viktor, Burján Csaba összeállításban. A magyarok ellenfelei Dél-Korea, Kína és Kanada váltói lesznek a február 22-i döntőben.


Chloe Kim (képünkön) nyerte a hódeszkások versenyét félcsőben a pjongcsangi téli olimpián. Az amerikai az utolsó futamban egymás után kétszer is bemutatott egy 1080-as ugrást, először az olimpiák történetében.
Az időjárás végre engedte versenyezni az alpesi sízőket is, a férfi kombinációt az előző napok szeles kálváriája után tegnap meg lehetett rendezni. Az alpesi sí egyik legnagyobb egyénisége, az osztrák Marcel Hirscher életében először ünnepelhetett olimpiai aranyérmet.
Szánkóban Natalie Geisen­ber­ger lett az aranyérmes, a német sportolónő harmadszor lett olimpiai bajnok. A román Rodica Stămăturaru a hetedik helyen zárt.
Izgalmasra sikerült a női rövid pályás gyorskorcsolya 500 méteres döntője. A futamot Arianna Fontana nyere Csoj Min Dzsong (Dél-Korea), valamint Yara van Kerkhof (Hollandia) előtt. Ám a bírók lökés miatt kizárták a dél-koreai sportolót, így van Kerkhof lett az ezüstérmes, míg a kanadai Kim Boutin nyakába akasztották a bronzérmet.

 

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek