Döntetlent ért el az SZFC

113

Lejátszotta a Székelyudvarhelyi FC a Marosvásárhelyi MSE elleni visszavágó mérkőzését a felkészülés jegyében. Az SZFC míg hazai pályán győzni tudott, ezúttal döntetlent értek el.

Marosvásárhelyen játszott edzőmérkőzést a labdarúgó 3. Liga tavaszi rajtjára készülő Székelyudvarhelyi FC, a Maros megyei bajnokság éllovasa az MSE vendége volt. A két együttes február elején Udvarhelyen is összecsapott, akkor a házigazda SZFC sima, 5–0-s győzelmet aratott (az elmúlt hét végén a vásárhelyiek az FK Csíkszeredától 13–0-ra kaptak ki). Ezúttal 0–0-s döntetlent értek el.
Az udvarhelyi kispadra a télen kinevezett Mészáros Alpár vezetőedző szerint nagyon nehéz, havas, vizes pálya fogadta a csapatokat, a játékosok alig tudtak megállni a lábukon, nagyon csúszott a játéktér. Az SZFC nem pihen, hiszen pénteken 15.30-tól ismét pályára lép, az FK Csíkszereda U19-es együttesét fogadja a műgyepes pályán.
Az FK Csíkszereda első törökországi felkészülési mérkőzése elmaradt a német Roseinheim ellen, ám ugyancsak egy német csapat ellen sikerül pótolni az elmaradt meccset. Bálint László György, az FK trénere a csapat honlapjának megjegyezte, hogy a „a szervezőnk gyorsan talált egy másik ellenfelet, amely szintén németországi csapat lesz a Regionális Ligából”.
Az FK Csíkszereda február 25-ig Antalyában edzőtáborozik, míg a harmadosztályú bajnokság március 2-án rajtol.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek