Döntetlen Temesváron

Öt másodperccel a vége előtt egyenlített az Imperial

89

Hatalmasat küzdött a Csíkszeredai Imperial Wet teremlabdarúgó-csapata Temesváron a címvédő Informatica ellen, és kétgólos hátrányból öt másodperccel a vége előtt egyenlítettek. Fordítottja történt, mint a múlt szezonban.

Hatalmasat küzdöttek a csíki teremlabdarúgók Fotó: Pál Zoltán

Rangadót rendeztek Temesváron a teremlabdarúgó-bajnokságban, hiszen a bajnoki címvédő Temesvári Informatica a csúcsra törő Csíkszeredai Imperial Wet alakulatát fogadta. Kőkemény ütközetre volt kilátás, és ebben senki sem csalatkozott.
Kiegyenlített erők küzdelme zajlott negyven percen át, amely viszonylag kevés helyzetet hozott és kevés gólt is. A felek remekül olvasták egymás játékát, kevés teret hagytak. És mondatni úgy pörgött le kilenc perc, hogy helyzet nem is volt, hogy aztán előbb Savio kerüljön helyzetbe, majd Bermusell találja el a kapufát. A 11. perc pedig meghozta az első gólt. Ovszianikov fűzte be ellenfelét, majd remekül passzolt Araujo elé, aki megszerezte a vezetést a hazaiaknak. A gólt követően is jobban járatta a labdát a hazai csapat, de több gól már nem esett.
A fordulást követően felélénkült a csíki csapat. Agresszíven támadtak, sok labdát szereztek, de a befejezéseknél hiba csúszott. Szőcs László kétszer is ziccert vétett. A hazaiak trénere hat perc után időt kért. Rendezte csapatának sorait, és a 30. percben egy kontra után Pedrinho góljával kettőre növelték előnyüket. Az Imperial nem tört meg és igyekezett életben maradni. A 35. percben pedig meg is lett ennek az eredménye. Szőcs vezette fel a labdát, majd hozta kihozhatatlan helyzetbe Cr. Mateit, aki szépített. A hajrához közeledve időt kért a csíki tréner, Cosmin Gherman, és vészkapus taktikára váltott. Úgy nézett ki, nem fog ez sikerrel járni, de öt másodperccel a vége előtt Alvaro betuszkolta az egyenlítő találatot, ikszre mentve a meccset. Érdekesség, hogy tavaly ugyancsak 2–2-t játszottak a felek a Bánságban, csak akkor a hazaiak egyenlítettek az utolsó másodpercekben, amivel eldőlt, hogy az Imperial nem lehet ott a felsőházi rájátszásban.

Darvas Attila

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek