Döntetlen a rangadón

Otthon tartott egy pontot az FK

23

A bajnokság meglepetéscsapatát fogadta a teremlabdarúgó-bajnokság hétközi, nyolcadik játéknapján az FK Székely­udvarhely, akik ellen döntetlent ért el háromgólos hátrányból. A listavezető Dunãrea Cãlãraşi a hajrában még vezetett, de az udvarhelyiek kihasználták az emberfórt és döntetlenre mentették a találkozót. A Csíkszeredai Imperial Wet a Dévai Autobergamo vendége lesz.

Mányáék ezúttal is kemény meccsre kényszerültek Fotó: Sinka-Király Levente

Rangadót rendeztek Székely­udvarhelyen a román teremlabdarúgó-bajnokság nyolcadik fordulójában, ahol a házigazda FK a meglepetésre első helyen álló Dunărea Călărași-t fogadta.
Az összecsapás a vendégek találatával indult, a 3. percben megszerezték a vezetést. Sokkal veszélyesebbek voltak az elején, így Grigorașnak két ízben is nagyot kellett védenie. A 12. percben két remek lehetőség adódott az egyenlítésre, Szécsi estéből mellé, Mánya közelről fölé lőtte. Nagyobb ziccer maradt ki a 13. percben, a Csoma–Szécsi–Mánya trió lódulhatott meg labdaszerzés után, utóbbival szemben a kapus tisztázott. A pihenő előtt újból az FK rohamozott, maradt a játékrész előtt kialakult 0–1 állás.
A második félidő elején kettőre emelte előnyét a Dunărea. Sőt, a 27. percben háromra nőtt az udvarhelyi hátrány. Jött az FK-időkérés, a kapus mezőnyjátékosra cserélése. A kockáztatás bejött, előbb Hadnagy, majd Szécsi a kapufa tövéből passzolta a hálóba (2–3). A 35. percben a vendégek kapusa előtt villant a piroslap. A kétperces emberelőny lejárta előtt Szécsi Barnát játszották tisztára, aki kiegyenlített (3–3). Pontosztozkodással zárult a mérkőzés, az udvarhelyi fiúk ismét nagyot küzdöttek, ezúttal egy pont a jutalom.
A másik megyei csapat, a Csíkszeredai Imperial Wet is rangadó elé néz, hiszen ma este 18 órától a Dévai Autobergamo vendége lesz. Igencsak pikáns ütközet elé nézhetünk itt is.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek