Döntés jövő héten

Bajnokok Ligája

33

Jövő szerdán és csütörtökön kétnapos végrehajtó bizottsági ülést tart az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) – derült ki a szervezet hivatalos közleményé­ből. Döntenek többek között a Baj­nokok Ligája, a jövő nyárra ha­lasztott Európa-bajnokság és a Nem­zetek Ligája lebonyolításáról is.

A végrehajtó bizottság június 17-én 12 és 15 óra között ülésezik videokonferencia formájában, majd 15.30-kor online sajtótájékoztatót tart. Az UEFA közleménye szerint döntenek a Bajnokok Ligája, az Európa-liga, a női BL és az Ifjúsági Liga jelenlegi idényének befejezéséről, valamint a következő kiírás selejtezőinek és csoportkörének időpontjáról.
A válogatott tornákról is egyeztetnek: kijelölik a jövő nyárra halasztott Európa-bajnokság menetrendjét, valamint a pótselejtezőkét is. A Nemzetek Ligája következő kiírásának kulcsdátumait is nyilvánosságra hozzák, továbbá az utánpótlás Európa-bajnokságok és a futsaltornák is terítékre kerülnek.
A második napon, június 18-án döntenek a 2022-es világbajnoki selejtezők sorsolásáról, valamint megvitatják a klublicencek és a pénzügyi fair play legfontosabb kérdéseit. A második napot követően nem tartanak sajtótájékoztatót, az UEFA hivatalos felületein hozza nyilvánosságra a fejleményeket.

HN-összeállítás

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.