Dobogós helyezések

Kolozsváron versenyeztek a csíki tájfutók

117

Kolozsvár mellett, Erdőfelek környékén tartották meg a hétvégén az 51. Aranytájoló-kupa tájfutóversenyt. A kétnapos viadalon a VSK csíkszeredai sportolói is jelen voltak, hárman dobogós helyezéssel tértek haza.

Suciu Simion (jobbról) a felnőtt Elite mezőnyben a harmadik helyen zárt. Hétvégén az országos csapatbajnokságon indulnak a csíkiak

Három dobogós hellyel tértek haza a VSK Csíkszereda tájfutói a hétvégén tartott Aranytájoló-kupáról. Az 51. alkalommal megtartott versenynek a Kolozsvár melletti Erdőfelek környéke adott otthont, a viadalon kétszázötvenen álltak rajthoz. A kétnapos verseny végén a szokásoktól eltérően a szervezők összetettben – és nem futamonként – állították össze a rangsort, a VSK Csíkszereda ötfős csapatából hárman dobogós helyen zártak, két másik versenyző is az élmezőnyben végzett.
A férfiak Elite kategóriájában Suciu Simion a harmadik helyen zárt, a nők Elite viadalában pedig Ráduly Annamária lett a harmadik. Az 50 évesek korcsoportjában is sikeresek voltak a csíkiak, a nők versenyében Szász Neli a harmadik, míg a férfiak között Szász János az ötödik lett. A 14 éves lányok viadalán Ráduly Réka a tizedik helyen zárt.
A csíki tájfutók legközelebb Brassóban és környékén az országos csapatbajnokságon állnak rajthoz, a verseny pénteken kezdődik és kedden ér véget.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek