Dobogón végzett Ráduly Annamária

Három csíki a válogatottban

110

Három csíkszeredai sportoló is tagja volt a romániai tájfutó-válogatottnak, amely a szlovéniai Cerknóban állt rajthoz a Délkelet-Európa-bajnokságon. A VSK Csíkszereda sportolói közül Ráduly Annamáriának sikerült a dobogóra állnia.

A szlovéniai Cerkno adott otthont az elmúlt hétvégén a tájfutók Délkelet-Európa-bajnokságának. A viadalon jelen volt a romániai válogatott is, amelynek csíkszeredai tagjai is voltak. A VSK Csíkszeredától Ráduly Réka, Ráduly Annamária és Suciu Simion indult a szlovéniai versenyen, az éremszerzés pedig Ráduly Annamáriának sikerült: ő a női váltó tagjaként a dobogó legalsó fokára állhatott fel.
A férfiak elit kategóriájában Suciu Simion sprintben az 5., középtávon a 13., hosszútávon a 17. helyen zárt, Ráduly Annamária sprintben a 12. hely, közép- és hosszútávon a 13. lett. A 16 évesek lány kategóriájában Ráduly Réka sprintben a 17., középtávon a 14., hosszútávon pedig a 12. helyen végzett.
A román férfi elite váltó Suciu Simion, Barkász Dániel és Roman Ciobanu összeállításban a negyedik lett, a női elit staféta Ráduly Annamária, Veronica Minoiu és Anghel Andra a harmadik helyen zárt, míg a 18 éves lányválogatott, amelynek Ráduly Réka, Valentina Marcu és Alina Teca volt a tagja a negyedik helyen végzett.
A Masters Délkelet-Európa-bajnokságon részt vett Ráduly Róbert Kálmán, a VSK Csíkszereda sportolója az 50 év felettiek korosztályában a középtávon és a sprinten is közel állt az éremszerzéshez, de végül mindkét alkalommal a negyedik helyen ért célba, míg a hosszútávon a hatodik lett.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.