2021, január 28, csütörtök.
custom_html_banner1

DJ Palotai Csíkszerdában

Kétnapos audiovizuális kulturális fesztiválra hívja az érdeklődőket a csíkszeredai Mercurius csapata, a zenei előadók között olyan neves személyiségek kapnak helyet, mint a magyar elektronikus zene, a drum and bass és a breakbeat egyik magyarországi meghonosítója, DJ Palotai. A Szeredai-strandon meghirdetett fesztivál esti koncertfellépői mellett napközben változatos kulturális programmal várják a szervezők a kikapcsolódni vágyókat.

DJ Palotaielectronicsbeats.net
DJ Palotaielectronicsbeats.net

[dropcap]A [/dropcap]Mercurius csapat alapkoncepciója, hogy rendezvényeiken színes zenei és kulturális programot nyújtsanak főként az itthoni, de a külföldi közönségnek is – állítják a szervezők.
A július 10–11-re tervezett kulturális fesztivál programja pedig ennek a minőségi kínálatnak a szellemében olyan közismert fellépőket sorakoztat fel, mint DJ Palotai, Involved Channel, küb beat, Deepbless, Gusoline és sokan mások.
– A zenei előadók mellett szombaton graffiti tematikus ver­senyt szervezünk, hat képzőmű­vészt várunk az eseményre, hi­va­tásos színészek közreműkö­dé­sével pedig improvizációs gya­kor­latokban vehetnek részt a szín­ház­ked­ve­lők – részletezte Pap Ti­bor szervező.
A fesztivál ideje alatt sporttevékenységekre is benevezhetnek – lábtenisz, úszóverseny – a fesztiválozók, a helyszínen lehetőség van továbbá sátorozásra is.
A zenei előadók közül pénteken lép színpadra az Involved Channel, DJ Palotai és a The Bat b2b Tb (live percussion), szombaton este pedig M.adaM, küb beat, Deepbless és sokan mások biztosítják a jó hangulatot. A koncertek este 8 órától kezdődnek, ezt megelőzően pedig rövid beszélgetés lesz a meghívottakkal.
– Idén az Igazi Csíki Sört kértük fel támogatónknak, ők is jelen lesznek az eseményen, sőt szombaton délután sörmester kalauzolásával sörkóstolót tartunk, ahol a résztvevőket a sörök előállítási módjába is beavatja a szakember – tudtuk meg a szervezőktől.
Jegyek elővételben, az Ólommadárban és az Orpheus kávézóban kaphatók, a kétnapos belépő ára 20 lej a napi jegy 15 lejbe kerül.

Pál Bíborka

Kapcsolódó cikkek:

14,356RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb