Díszpolgáravatás és közönségtalálkozó

Csíkszentmihályi Mihály

95

„Névadó” faluja díszpolgári címet adományoz holnap Csík­szentmihályi Mihály pszichológusnak, a Chicagói Egyetem professzorának. Az eseményt közönségtalálkozó követi, így aki már lemaradt a csíkszeredai előadására való regisztrációtól, az Csíkszentmihályon még találkozhat a flow-elmélet atyjával. Ma 16 óráig lehet regisztrálni.

Csíkszentmihályi Mihály pszichológus a Sapientia–EMTE meghívására tart előadást a flow-ról ma Csíkszeredában, a hatalmas érdeklődésre való tekintettel a Szakszervezetek Művelődési Házában. A belépés regisztrációhoz kötött, és mivel az érdeklődők száma elérte az intézmény befogadóképességét, sokan lemaradnak a professzor – és az őt elkísérő két kollgája – csíkszeredai előadásáról.
Különösképpen ők örülhetnek a holnapi csíkszentmihályi díszpolgár-avatásnak, mert így – Izsák-Székely Lóránt polgármester szerint – további mintegy kétszáz érdeklődő találkozhat az apai ágáról a Rákos-patak menti faluból származó tudóssal.
A regisztráció itt is szükséges: ma 16 óráig jelezhetik a részvételi szándékot a 0743–256578, a 0751–081582, 0740–468737 telefonszámok egyikén. A díszpolgári címet holnap 18 órakor adják át a helyi kultúrotthonban, ezt pedig közönségtalálkozó követi.

HN-információ

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.