Diáklány javára gyűjtenek

Jótékonysági farsangi bál Csíkcsicsóban

1 664

Csíkcsicsó Polgármesteri Hivatala és a Jó Arcok Együttes közös jótékonysági akciót hirdet. Február 9-én ugyanis rendhagyó farsangi bál nyitja meg kapuit a településen. A szervezők Csavlovics-Szász Ágota diáklány felépülését támogatnák a belépők és a tombolajegyek árából.

Összefogás a segítségre szorulóért. Jó arcok Fotó: Iochom Zsolt

Február 9-én, szombaton Csíkcsicsó Polgármesteri Hivatala és a Jó Arcok Együttes közös szervezésében Farsangi jótékonysági bált tartanak a helyi kultúrotthonban. A rendezvény bevételéből Csavlovics-Szász Ágota diáklány felépülését támogatnák.
– A Márton Áron Főgimnázium tizedik osztályos tanulóját a közelmúltban rosszindulatú daganattal diagnosztizálták. Korábban már ellátogattunk hozzá és átnyújtottunk egy szimbolikus összeget neki a karácsonyi akciónk adományaiból, most úgy gondoltuk, hogy nagyobb mozgósításra van szükség. A kezelési költségeit tartjuk szem előtt – közölte Péter Loránd a Jó Arcok együttes tagja, aki szerint figyelni kell a nehéz helyzetben lévőkre, és segíteni kell a mindennapos harcaikat.
Egyébként a Jó Arcok együttes, amelyet a Dévai Szent Ferenc Alapítvány gyermekotthonában felnőtt tehetséges fiatalok alkotnak, a közeljövőben egyesületet hozna létre. Mint megtudtuk: terveik szerint különböző táborokat és egyéb építő jellegű programokat indítanának el a fiatalok támogatása érdekében.
– Mivel mi árván nőttünk fel, nincsenek mellettünk a szüleink, soha nem kaptunk támogatást tőlük. De éppen ezért tartjuk fontosnak azt, hogy mások problémáit észrevegyük, és felhívjuk a figyelmet a segítségnyújtás fontosságára – taglalta Péter Loránd.
A jótékonysági akció során a tízlejes belépők megvásárlása mellett tombolajegy vásárlásával is lehet támogatni a kezdeményezést. A szervezők köszönetüket fejezik ki mindazoknak, akik valamilyen módon támogatják a jótékonysági bál lebonyolítását.

Keresztes Bea

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek