Dévával is játszhat az Imperial

15

Kisorsolták a teremlabdarúgó Ro­mánia-kupa nyolcad­dön­tő­i­nek, illetve negyeddöntőinek párosításait, amelyben nem kevesebb mint négy megyei csapat volt érdekelt. Nehéz lesz a Final Fourba kerülni.

HN-információNem volt túl kegyes a sors a megyei csapatokhoz, ami a teremlabdarúgó Ro­mánia-kupa sorsolását illeti. A nyolcaddöntő húzásakor négy megyei csapat – FK Székelyudvarhely, Csíkszeredai Imperial Wet, a Gyer­gyói Inter, a Gyergyóremetei Kereszthegy – neve volt az urnában. A csíkiak a címvédő, ám darabjaira hullott Temesvári Informaticával, az FK Székelyudvarhely a Bucovina Vicovval, a Gyergyói Inter a Gloria Buzăuval, míg Gyergyóremete Piatra Neamț-cal találkozik. A negyeddöntő, azaz a Final Fourba jutás nem lesz sétagalopp az esélyes Imperialnak és az FK-nak. A csíkiak minden bizonnyal Dévával, míg az udvarhelyiek Călărași-sal kell majd játszanak. A nyolcaddöntő meccseit egyébként február 9–10. között rendezik.

Románia-kupa
A nyolcaddöntő párosítása: Bukovina Vicov – FK Székely­udvarhely, Marosvásárhelyi VSK – Jászvásári Futsal Poli, Kolozsvári Clujana – Dévai Autobergamo, Fortius Buzău – Dunărea Călărași, Kézdi­vásárhelyi SE – Galaci United, Gyergyóremetei Kereszthegy – Futsal Ceahlăul Piatra Neamț, Csíkszeredai Imperial Wet – Temesvári Informatica, Gyer­­gyószentmiklósi Inter Gyer­gyó – Gloria Buzău.
A negyeddöntők párosítása: Au­to­bergamo/Clujana – Imperial Wet/Informatica, Kereszthegy/Fut­sal Ceahlăul – Marosvásárhelyi VSK/Futsal Poli, Inter Gyer­gyó/Glo­ria – KSE/United, Dună­rea/For­tius – Bukovina/FK Székely­ud­var­hely.

HN-információ

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.