Déván kell túljutni

84

Kisorsolta a Román Labdarúgó Szövetség az U19-es teremlabdarúgó-bajnokság nyolcas döntőjét, amelyben érdekelt – egyedüli megyei csapatként – az FK Székelyudvarhely is. A negyeddöntőben a Dévai Autobergamót kapták ellenfélül.

Elkészült a teremlabdarúgó U19-es bajnokság nyolcas döntőjének párosítása, amelyet ebben az évben Kézdivásárhe­lyen rendeznek. A regionális döntőből a Kézdivásárhelyi KSE mögött a második helyen továbblépő FK Székelyudvarhely a negyeddöntőben a korosztályos Románia-kupa-győztes Dévai Autobergamót kapta ellenfélül. A találkozót szombaton 20 órától rendezik.
Ugyanakkor véget ért a felnőtt­bajnokság is hétfőn este. A Temesvári Informatrica alakulata – miután a Galaci United vendégeként előbb 1–0-ra, majd büntetőkkel 6–4-re nyert – „nyeregből” várhatta a harmadik összecsapást, ezúttal hazai pályán. A bánságiak pedig nem is hibáztak, és a harmadik meccsüket is behúzták, ezúttal 5–2-re, elhódítva első bajnoki címét.
A Final 8 műsora: negyeddöntők (szombaton): Temesvári Informatica – Internazionale Vaslui, Galaci United – Segesvári Pro Tineret, Kézdivásárhelyi KSE – Dunărea Călărași, Dévai Autobergamo–Futsal Klub Székelyudvarhely (20 órától); elődöntők: Temesvár/Vaslui – Galac/Segesvár (17), Kézdivásárhely/Călărași – Déva/Székelyudvarhely (19). A kisdöntőt jövő hétfőn 15 órától, míg a döntőt 18 órától rendezik a kézdivásárhelyi sportcsarnokban.

Darvas Attila

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.