2020, december 1, kedd.
custom_html_banner1

Hirdetés

Deliága Éva először Erdélyben: A gyermekpszichológus válaszol

Deliága Éva a Nyitott Akadémia gyermekpszichológusa a Piros. Produkció meghívására, illetve az Udvarhelyszéki Anyák és a Fészek Gyergyói Édesanyák Egye­sülete közreműködésével 2019. október 29-én előadást tart Szé­kelyudvarhelyen, a Stúdió Moziban, 31-én pedig Gyergyó­szent­miklóson, a Salamon Ernő Gimnázium dísztermében.

Szorongások, irigység, verekedés, akaratosság, körömrágás, tikkelés, félelmek, agresszió, ágybavizelés, beilleszkedési nehézségek, magatartási zavarok, rémálmok, szeparációs szorongás, az új dolgok elfogadása, rivalizálás, kudarctűrés… Mindez csak elenyésző fajtája a viselkedéses problémáknak, melyek akár a családi kapcsolatokban, akár a közösségekben gondot jelenthetnek. Milyen jelekből veheti észre a szülő, hogy baj van, illetve milyen eszközökkel segítheti gyermekét a probléma megoldásában? A választ megtudhatjuk Deliága Éva okleveles gyermekpszichológus, integratív gyermekterapeuta előadásából, aki több mint tizenöt éve foglalkozik azzal, hogy mi állhat ezeknek a viselkedéses problémáknak a hátterében, mi okozhatja a tüneteket.
Miért viselkedik így a gyerekem? című előadásában szakzsargon­mentesen, kristálytiszta, érthető módon fogalmazza meg szakszerű, tudományosan is alátámasztott pszichológiai tapasztalatait, hogy azok a gyakorlatba ültetve megkönnyítsék a szülők gyermekkel való foglalkozását.
Deliága Éva a Nyitott Akadémia pszichológusaként számtalan városban tart előadást, írásai a Hvg Psziché Magazinban, a Hvg online-on, a Pöttyöslabda.hu-n és a Kölöknet.hu-n. is olvashatók. Megjelent könyvei: Mit kezdjünk az akaratossággal?, Mit kezdjünk a szorongással?, Ketten háromfelé, több mint 10 ezer eladott példányon vannak túl.
A székelyudvarhelyi előadásra jegyek kaphatók a Bagolyvár Könyvesboltban, míg a gyergyószentmiklósi előadásra a Yasmin Egészségházban és a Lucky Salonban. A jegyek ára egységesen 30 lej.

HN-információ

Kapcsolódó cikkek:

14,237RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb