Csúfos vereség a Chiajna otthonában

50

Nem várt csúnya vereségbe szaladt bele az FK Székelyudvarhely teremlabdarúgó-csapata a román bajnokság 18. fordulójában az addig utolsó helyezett Concordia Chiajna otthonában. Jakab Zoltán tanítványai 6–1-re kaptak ki.

Sima zakót kapott az utolsó előtti Concordia Chi­ajna otthonában az FK Székelyudvarhely a teremlabdarúgó-bajnokság 18. fordulójában. Azt már a mérkőzés előtt lehetett tudni, hogy ez a Chiajna nem ugyanaz a csapat, mint volt az őszi idényben, hiszen brazilokkal erősítettek a télen. De azt senki nem gondolta, hogy simán tudnak nyerni az udvarhelyi csapat ellen. Pedig így lett. 3–1-es szünetet követően a második félidőt 3–0-ra hozták le a hazaiak, és végül ötgólos győzelmet arattak. Az udvarhelyi alakulat komolyan kezdhet aggódni, ha nem jönnek a győzelmek, hogy meg lesz-e a rájátszás az alapszakasz végén. Jelen pillanatban még nyolcadikok, de az utána következő csapatok lőtávolságban vannak.
A forduló legnagyobb meglepetését a Sepsiszentgyörgyi Spi­com okozta, amely hazai pályán legyőzte a listavezető Dévai Au­tobergamót. A többi mérkőzésen papírforma eredmények születtek.
Eredmények, 18. forduló: Concordia Chiajna – FK Székelyudvarhely 6–1 (3–1), Marosvásárhelyi City’us – Kolozsvári Clujana 12–2 (6–2), Jászvásári CSMS – Temesvári Informatica 1–3 (0–2), Sepsiszentgyörgyi Sepsi Futsal – Dévai Autobergamo 2–1 (1–0), Kézdivásárhelyi SE – Galactic Focșani 3–0 (hivatalból). A Resicabányai Muncitorul – Galaci United mérkőzés lapzárta után ért véget.

Spanyolok a trónon
Spanyolország visszahódította az Európa-bajnoki trónt: az ibériaiak teremlabdarúgó-válogatottja már-már könnyedén nyerte meg az Oroszország elleni döntőt Belgrádban, így hetedik alkalommal ért fel a kontinens csúcsára. Spanyolország 7–3-ra nyert, ezzel visszavette Olaszországtól a trónt, míg az oroszok sorozatban a harmadik Eb-döntőjüket veszítették el.
Eredmények: döntő: Oroszország – Spanyolország 3–7; kisdöntő: Szerbia – Kazahsztán 2–5.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek